Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Állítottam ennek az ellenkezőjét? Nem. Üzletben találkoztam vele, is mint itt már más is mondta, nincs semmi ami a WP mellett szólna amellett, hogy valakinek tetszik, és kész. Így semmi jobbat nem találtam benne, mint más készülékeknél, csak egy Alpha felületet, ami nem túl pozitív. Windows 8-ra akar hasonlítani, de a Win 8 felülete (nyilván most metro-ról beszélünk), annak ellenére, hogy az is elég szegényes, sehol sincs szerintem.
A letisztultság is egy határig jó, az Android flattesedése szép, de ez befejezetlen munkának tűnhet sokaknak, nekem is.(#115) tixem:
1. Épp az imént mondtam, hogy a gördülékenység alatt nem arra gondoltam, hogy valami laggolna, lefagyna, ilyet én sem tapasztaltam, Android-tól ebből a szempontból jobb, akárcsak az iOS vagy a BlackBerry.
2. 8.1 nem volt, amikor én találkoztam ilyen telefonokkal, és akkor nem volt háttér - ez nagyon zavarta azt az ismerősömet is, akinek ilyen telefonja volt, hiszen 15 éve lehet a telefonokon hátteret beállítani -
3. Én nézegettem a storeját, de nem találtam sok mindent, és a keresője sem volt az igazi, Androidon, és iOS-en is sokkal jobbnak találom a store-t. Bár lehet ez is változott a 8.1 kiadásával
4. Hát igen, azok a sajátosságok nem sajátosságok, és nem is fizikai értelemben kell őket keresni, nem az a lényeg, hanem a szoftver sajátosságai. - Pl Androidból csinálok WP-t 10 perc alatt, fordítva nem
(nem mintha túlzottam szeretném az Androidot, sőt... Ezt csak úgy mondom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest