Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Sajnos a One közel sem ütött akkorát, mint anno a Desire. A Desire-el nagyon elégedett voltam (vagyok). Sokáig vártam egy megfelelő méretű (!), és tudású utódra a HTC-től, de csak nem jött. A Sensation finoman szólva nem lett valami "szenzációs", a "One"-ok pedig - nekem - már nagyok voltak.
Közben a HTC szépen zuhanórepülésbe kapcsolt. A valaha jól csengő Desire nevet szépen leamortizálta, és helyette létrehozott egy nehezen értelmezhető One-t.
A jelen ugye az, hogy van 1db (igaz az elég jó) értékelhető készülékük. A minőséggel, és a tudással szinte az összes készüléküknél gondok vannak. Az "új" One sajnos olyan lett, mint a régi. Lehet ez az "almás Nokia"-nál elég volt (4-5-5s), de a HTC-nél szerintem kevés lesz. És itt van a legnagyobb baj szerintem. Ők még mindig azt hiszik, hogy prémium gyártók. De ettől sajnos rohamléptekben távolodnak.
Jó lenne, ha magukra találnának, de ez a dolgok jelen állása szerint szinte teljesen kizárt. Remélem mihamarabb megveszi őket mondjuk a Lenovo, és akkor - talán - újra lesznek jó telefonjaik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest