Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gofry
senior tag
Huhuu, kissé lemaradtam de azt hiszem már nem fűznék semmit hozzá ez óriási , együnk LG-t mert az jó
-
gofry
senior tag
és utána vegyen még 3 telefont ha tetszik neki. Micsoda logikus lépés és low cost megoldás
Nekem sem volt androidom előtte, olvastam róla rengeteget elmentem több telefont kipróbáltam és megvettem azt ami tudásban küllemben megfelelt. Azt azonban szerintem bármelyikünk nevében kikérhetem szerintem, hogy elvakultság lenne azt állítani hogy az SE, illetve az LG azonkívül, hogy android van rajta hozzáadott értékben erősen konvergál a 0hoz. -
LouiS22
veterán
Nem értek veled egyet. Sajnos hülyeségeket írtál korábban, nem véletlen, hogy a többiek kiakadtak. Az LG Optimust egy kategóriába sorolni a HTC Desire-ral kb. olyan, mint egy Suzukit egy BMW mellé állítani.
Az Optimus a maga kategóriájában egy kiváló készülék, de tudásban, felhasználói élményben, és pláne sebességben messze nem vetélytársa a HTC Desire-nak. Ez meglátszik az árcímkében is, ez tény.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
eeXaa
addikt
..persze ...használd csak nyugodtan... örülök, hogy ennyire tetszett....
...+ többiek: .... én még mindig csak arról beszélek, hogy nem éri meg desire-t venni, és ezt onnan tudom, hogy az van.... ja és kipróbáltam azóta egy pár androidos telót....
...nna most nézzük a kritériumaimat... netképes,wifi,nagy"obb"kijelző,mp3player, gps-navigációval.... hmm , ..na nézzük csak, lehet nem kellet volna ennyit költenem telóra...
...merthát ismerjük be az androidra nincsenek iphone szintű profi játékok.... és csak ez indokolná, legalábbis számomra az erős hardvert....
...az említett querty hiánya pedig, hangsúlyozom ismétcsak... számomra.... baklövés lett..[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Amit írsz, megint baromság, ne haragudj! Ha qwerty (és nem querty) kell, miért nem vettél Motorola Milestone-t? Vagy miért nem vártad meg a Z-t?
A speckókban leírtad azt, amit a OHA kritériumként támasztott a készülékkel kapcsolatban, ez szép és jó, de jelen esetben irreleváns. Nincs rá játék? Ezt azért lehetett tudni azelőtt is, mielőtt kiadtál rá 100+ ezer forintot. És most őszintén: te (vagy ha jól sejtem: apuci) játék miatt vesz okostelefont?
Személyes megjegyzés: az android nem játékplatform, akinek meg az a mániája, hogy 2.8-3.7 collon élvezkedik valami idióta lövöldözős vagy autós játékkal... Hát annak sok sikert.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
gofry
senior tag
néha hasznosabb ha csöndben maradsz és nem akarsz bővebben válaszolni szerintem tedd ezt
-
r4z
nagyúr
Megint egy vita közepébe csöppentem, fasza... Lezárhatnánk a vitát, mielőtt tele lenne szemetelve a topic? Erre (is) találták ki a PM-et. Köszönöm.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
eeXaa
addikt
válasz LouiS22 #9560 üzenetére
...remélem leesett már, hogy nem apuci fizeti a számláimat....
...éppen ezért fájó ..számomra is.... amit írok... dehát ....én így látom...
...a játékokról meg... hát sztem az elejétöl kezdve nem titkolt szándék, hogy játékplatform szinten is oda akarnak verni, nem csak az iphone-nak, de mindenkinek.... hhát nemtom... ebböl gyakorlatilag semmi sem valósúlt még meg.... ne legyen igazam, de ha kiöregszik a desire, akkor lehet majd beindul a játékfront is....[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Aruld mar el nekem kerlek, miert vettel desiret? Utana neztel egyeltalan, hogy mi is ez a keszulek? Nagyon nem tudlak megerteni. Szerintem neked alapjaban veve az androidal van gondod. De akkor miert nem iphonet vettel? Vagy ha jatszani akarsz, sony psp. Eddig rohogtem azon, amiket irsz, most viszont kezd faraszto lenni.
C805
-
LouiS22
veterán
Bocsánat, annál a pontnál kicsit elragadtattam magam.
Amúgy nekem a játékplatform infód mindenképpen új (és szerintem valamit félreérthettél), márcsak azért is, mert éppen ebben az évben borult össze a Google a Sonyval és dolgoznak valami közös projekten.
Egyébként tényleg fejezzük be az offolást,
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Na akkor utoljára, és részemről nem szentelek több figyelmet az ostobaságaidnak.
"ha csak pusztán az android érdekel akkor pl. vegyél egy lg optimot, v. Sony xperia mini pro-t ....mindkettő hozza ugyanazt mint a desire, csak épp sokkal olcsóbban megúszod....."
LG Optimus, Sony: Android 1.6
HTC Desire: Android 2.2Már csak emiatt sem szabad őket egy kalap alá venni. És akkor még nem beszéltünk processzorról, kijelzőről, kapacitív-rezisztív közötti különbségekről.
-
Attila04
tag
Szerintem te a Samsungnál dolgozol, és "hivatásos fórumozó" vagy, akiknek az a feladatuk, hogy más gyártók készülékeit lehordják, munkaadói készülékeit pedig hírdessék. És szerencsétlen fórumozók hisznek neked... ez a marketing történelmének legocsmányabb eszköze!!! A fórumot arra találták ki, hogy hiteles infókat szerezzünk, és az ilyenek totálisan tönkretestték ezt a megbízhatóságot a fórumokat illetően! Ez ellen kéne tenni valamit!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Attila04 #9575 üzenetére
szerintem a többség reakciójából levágja mindenki hogy ki az aki sületlenségeket hordott össze, ezzel talán nem lesz eltájolva senki és valóban a fórumok elsődleges célja a felhasználók _saját_ tapasztalainak megosztása másokkal. hála az égnek van ph! és fóruma
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
mumk
tag
Kanyaradjunk kicsit értelmesebb témákhoz. Ez alapján rootolta már valaki a gyári 2.2 telefonját. "Sajnos" én már nagyon rég túl vagyok ezeken és csak azért hogy kipróbáljam nem akarok unrootolni , de ha valakinek van már tapasztalata, megoszthatná a többiekkel, mert szerintem sokan keresnek itt is működő, megbízható egyszerű lehetőséget a rootolásra.
MIUI 0.12.24.
-
r4z
nagyúr
Ha már root. Ma rootoltam egyik barátom LG Optimusát, meglepően simán ment, kis kalandozás a menürendszerben + egy jelszó. Én már túlvagyok ezen, de ettől függetlenül érdekelne, van-e ilyen "beépített" root a Desire-ben. Valaki talált ilyet?
mumk: az első mondatra hatalmas like-ot nyomnék most
[ Szerkesztve ]
-
mumk
tag
Szerintem a HTC üzleti érdekei miatt kínosan ügyelt arra, hogy a Dézit ne lehessen olyan könnyen rootolni, hiszen így a vele szinte teljesen megegyező Nexus romjait könnyen lehet portolni Dézire, illetve oda-vissza igaz mivel a sense is ragyogóan megy az N1-el. Áprilisban meg is küzdött vele Paul mire sikerült megkerülni a HTC kaput, amiket a 2.2 OTA-val újra bezárt a HTC. Persze kiskapu mindíg marad....
MIUI 0.12.24.
-
r4z
nagyúr
Először is köszönöm a válaszokat, nagyjából erre számítottam.
Áprilisban meg is küzdött vele Paul mire sikerült megkerülni a HTC kaput, amiket a 2.2 OTA-val újra bezárt a HTC. Persze kiskapu mindíg marad...
Kérdés, hogy befér-e Paul és az XDA-s srácok keze azon a kicsi kapun...Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Reich
csendes tag
Nos köszi annak aki segíteni akart végülis nem játékra kell a telefon legyen okos és nekem a kijelző minősége a heppem.Azért is kérdeztem melyik telónak jobb a kijelzője.Mert a desirenek 65 ezeret ismer a samsungnak meg 16 milliót és nem tudom ez mennyiben befolyásolja a kijelző minőségét.
-
LouiS22
veterán
Szép dolog a marketing, az biztos. Ami tény: a Samsungnak gyönyörű a kijelzője, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. Hogy egy ikon netán szebb, azt én személy szerint leszarom.
Ha van lehetőséged, vedd kézbe mind a két készüléket, fogd meg, nyomkodd meg és érezni fogod a különbséget (direkt nem írom le, melyik javára). Még valami, de ez is saját vélemény: a 4.3 kijelző SZVSZ már túlontúl nagy ahhoz, hogy tokban hordd (zsebben pedig egy ilyen kategóriás készüléket bátorság "cipelni").
-
Reich
csendes tag
Kösz a samsug galaxyt még meg is tudom majd nézni htc már nehezebben.
-
MODERÁTOR
Hát tudod. . . a legszebb az egészben, hogy azt a vacak 65000 színes panelt is a Samsung gyártotta.
Az újabb SLCD-ket pedig a Sony/Samsung közösen.
Igazából, ha kézbe fogsz egy AMOLED-es eszközt, egy TFT alapút, már az AMOLED-es rikító színvilágától is kiesel a gatyádból, a SAMOLED erre csak egy lapát.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
r4z
nagyúr
válasz LouiS22 #9588 üzenetére
Éljen a szabad döntés joga
Az AMOLED-SAMOLED témához pedig annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a kettő között kb. annyi különbség van, mint az AMOLED-SLCD között, szóval nem annyival jobb, mint amennyivel jobban istenítik. Láttam, egymás mellé tettem, nincs nagy különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Amúgy érdemes olvasgatni a SGS fórumát is itt mobilarénán. Sokan pl. arra panaszkodnak, hogy rossz minőségű a telefon burkolata.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BoneDragon
veterán
Nem tudom hova írjam ezt, inkább ide írom. Ha már volt akkor bocsi: HTC HD7 pletyka
Korábbi pletykák szerint a készülék kijelzője 4.5 colos (!) AMOLED érintőképernyő lesz, 1280x800 pixeles felbontással. Emellett kétmagos processzor, 1 GB RAM, 8 megapixeles kamera, WiFi, HDMI port és - a kijelző méretéhez és fogyasztásához illő - 1800 mAh-s akkumulátor lehet a telefonban.[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz BoneDragon #9593 üzenetére
Azt hiszem ez nem a pletyka rovat, hanem a HTC Desire topic, ezért ide biztosan nem kellett volna írnod !
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Reich
csendes tag
Megnéztem ezt a hd7-et mármint amit találtam háátt ha lehet meg kellene várni árba biztos ott lesz de tudásba is.
-
knorbi77
tag
a HD7 egy az egyben ugyanazt a kijelzőt kapja mint a Desire vagyis 3.7col SLCD ugyanazt a procit és ugyanannyi ram-ot is..csak 8 giga belső memó meg 8 megapixeles fényképező.1300 mah akksi(Desire 1400 de teljesen mindegy). link: www.telefonguru.hu/hir/HTC_HD7_specifikaciok_2010-9-21
szerk: várni(szerintem) maximum az új Sense miatt érdemes esetleg.Meg persze ha Windows telót szeretnél.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest