Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AdrianS2K
csendes tag
válasz kosturica #10648 üzenetére
Köszönöm szépem! Az az igazság, hogy erre már ráakadtam én is tegnap és nem működik valamiért!:-S Memkártya kártyaolvasóba be, főkönyvtárba bemásol az update.zip, telóba vissza, recovery, ott próbáltam úgy, hogy install update.zip, úgy is, hogy magamnak keresem ki a zipet és úgy telepít, a recoveryben kiírja, hogy kész, reboot, de aztán ugyanúgy nem látja se a gép és a bluetooth se működik. Próbáltam a 7.6.1-el, a 7.7-tel... Mitől függhet, hogy nem csinálja meg? MIt frissítsek, vagy cseréljek esetleg?
Köszi előre is!iPhone X - ios 12.1.4
-
sbazsi
veterán
válasz racerx #10710 üzenetére
ami tök hasznos mert lehet tudni, hogy melyik tipusú számot hívod
nálam mindenkinél az a szám volt beállítva, amin az illető a "legelérhetőbb". vagyis nem városi, mondhatni a fő mobilszám. sms sosem.
vagyis számomra teljesen feleslegesen foglalja el a képek 1/4-ét ettől függetlenül ha valakihez több szám van(nálam is van ilyen, tudom, hogy melyik szám hol helyezkedik el), vagy esetleg sms, akkor még akár jó is lehet. én csak azt sajálom, hogy nem lehet kikapcsolni -
sbazsi
veterán
válasz sippet #10695 üzenetére
ezt megtettem. hibaüzenet: EXT partition not mounted.
A következőket tettem a memóriakártyával:
Minitool partition wizard progval létrehoztam rajta két particíót, egy fat32-t a kártya elejére, és egy ext3-ast a kártya végére. Persze formázással.
Ezután probáltam az általad írt parancsokat, de kaptam a hibaüzenetet.Majd clockworkmod alatt nyomtam egy format sd-ext-et, utána mount sd-ext.
eredmény ugyanaz.mi nem stimmel
-
racerx
őstag
Akkor ott valami nem jó. Ha már ilyen remekül megy , akkor próbálj ki egy olyan romot amiben ez alapból benne van. javaslom a Leedroidot, arra vissza is tudod pakolni a backupot titaniummal rendesen.Lényeg letöltöd a romot + hozzá a radiot. Szokásos wipe, majd install (először a rom, utánna mehet a radio zip.).
-
racerx
őstag
Akkor ott valami nem jó. Ha már ilyen remekül megy , akkor próbálj ki egy olyan romot amiben ez alapból benne van. javaslom a Leedroidot, arra vissza is tudod pakolni a backupot titaniummal rendesen.Lényeg letöltöd a romot + hozzá a radiot. Szokásos wipe, majd install (először a rom, utánna mehet a radio zip.).
-
sbazsi
veterán
válasz racerx #10715 üzenetére
ha most lekapom a leedroidot (ez az, ügye ), és valamiért nem bejövős, akkor jól sejtem, hogy a nandroid backupból simán vissza tudom tenni? vagy ennek más lesz a hboot menüje, és nincs clockworkdmod?
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz racerx #10716 üzenetére
hogy tudom a battery a modot aktiválni / telepíteni? itt van a c verzióhoz, de nekem az A tetszik.
vagy azzal lehet mindhármat? -
DANCE CSÉ
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a probléma hogy a gép a gyári kártyát látja viszont a 8 gigas kartyamat nem ismeri fel, próbáltam már kartyaolvasoval és ugyanúgy a gyári látja az enyémet nem
Tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma? -
AdrianS2K
csendes tag
válasz kosturica #10720 üzenetére
Kb vagy 5 alkalommal biztos! Azt a módszert nem sikerült még normálisan megcsinálni, amit elsőre kérdeztem, abban esetleg tudnál segíteni, hogy mikor mit hogy hova? Mert az annyira nem tiszta! Vagy másik romot próbálni? Gyárit visszatenni? Vagy nem is tudom... Hboot verzió befolyásolhatja? Én anno frissítettem a gyári froyora, szal 0.92-es, ez lehet oka, hogy nem működik az update.zip?
iPhone X - ios 12.1.4
-
N4ri87
senior tag
Nektek sikerül a gmail klienst updatelni?
C805
-
kosturica
őstag
válasz AdrianS2K #10723 üzenetére
Rakd vissza a gyári romot, ha úgy se jó, akkor vedd ki a kártyát, úgy is próbáld ki. (a jelenlegi rommal kár kipróbálni, mert ez igényli a kártyát az ex3 miatt) Ha úgy megy csak, akkor a kártyát újra kell formázni, ill. partícionálni. Ezenkívül a pc-n az eszközkezelőben nincs- e driverhiba, ha csatlakoztatod a telefont. Először ezt próbáld ki. Erről a Bluetooth dologról is olvastam valamit egyszer, de nem nagyon emlékszem rá.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Viper26
nagyúr
Rájöttem hol a probléma az adatforgalommal...kiderült hogy nem elsejétől számolnak, hanem mindig aktuális hónap 22-től, a következő hónap 21-ig.
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy hol láthazó az eddig felhasznált adatforgalom...
Mert ugye 3G Watchdog, meg elsejével lett beállítva, így nem tudom előtte (22-től) mennyit használtam.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Hooper
őstag
nektek is kidobta a telo h update van?
-
sbazsi
veterán
válasz pzoley #10731 üzenetére
na akkor nem néztem. de tuti, hogy valahova elrakta a progikat.
titanium backup volt, simán már fel sem fért volna az összes progi, mert mielőtt backupoltam, ami lehetett, az app2sd (gyári froyos) progival áttettem a kártyára.
most sikerült először visszarakni mindent. korábban mindig hibaüzenetet adott, hogy nincs hely -
kosturica
őstag
válasz AdrianS2K #10728 üzenetére
Az exe-set nem fogja látni. Itt vannak a király linkek !!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
SteeWe
aktív tag
Sziasztok!
1. Használtok-e tokot a Desirehez? Kicsit zavar, hogy a kamerán támasztkodik, ha lerakom, de igenkedek a tokoktól. Igaz a kamera aljának van egy nagyobb fém része. Lehet, hogy pont azért, hogy azon támaszkodjon
2. Hogy lehet rábírni a órátba ágyazott weather widgetet és a htc waether widgetet, hogy current locationnak a helyzetemnek megfelő várost mutassa? Most Szeged helyett Nagykáta. GPS, WiFi be van kapcsolva, Szegedet hozzáadtam. -
delbarta
senior tag
Ez a multitouch probléma a normál használat során nem jelentkezik, de most felraktam a modern combat sandstorm játékot... hát itt nagyon zavaró. Ide oda ugrál a nézet ha mindkét kézzel használom ahogy kellene. Nem azt mondom, hogy nem lehet vele játszani, de messze nem olyan élvezetes, mint a tesóm SGS-ével.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
_ATi_1
senior tag
A gyari rss olvaso widget raveheto valahogy az automatikus frissitesre?
Nem hajlando frissiteni, csak manualisan... -
knorbi77
tag
válasz SteeWe #10741 üzenetére
Hello! én is idegenkedtem a tokoktól..sose volt eddig egyik telefonomhoz se..ehhez viszont vettem, mert úgy éreztem hogy egy ilyen telefonhoz kötelező. Csak pozitív tapasztalatom van..én ezt vettem és eleinte nem számítottam sok jóra a kép alapján. Élőben viszont nagyon szép és jó minőségű tok, nagyon gyorsan ki lehet kapni a telót a pánt segítségével, szal sztem szerezz be hozzá hogy egy jó darabig szép maradjon a Weather dologhoz pedig annyit hogy ha hozzáadtad szegedet akkor csináld azt, hogy "kidobod" a clock/weather-ös widget-et és újra kirakod..amikor a location-t kérdezi nyomj Szegedre és az lesz beállítva neki alapból..néha téved picit mert a mobilhálózatos helymeghatározás nem mindíg pontos..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851