Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
Ne beszélj már össze-vissza, jó? Milyen tolvaj? Ezt te mondod csak, én ilyet biztosan nem mondtam. Tudod hány helyet tudok mondani, ahol még nincs a telefon, de majd hónapok múlva ott lesz a legolcsóbb ! Az uptime nagyon tetszett, gratulálok! Olvasd el még egyszer, hogy ő mit írt, utána meg, hogy én mit írtam. Az írásaid és a logikád alapján gondolom, nem atomfizikus lehetsz !
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kosturica
őstag
Nem osztom az észt, és tojok rá, hogy közgazdász vagy. Az valami nagy dolog szerinted? Látod megint elkezdél hülyeségeket írni. Én mondtam, hogy olvasd el először, hogy én mit írtam, azután gondolkodj. Elmondtam, hogy írtam neki privátot!! Ezt nem olvastad el vagy már elfelejtetted ?Azt mondta erre, hogy még csak most készül a webshop. Tehát nincs telefon sokkal olcsóbban, csak ígéret, hogy lesz. Én erre azt mondom, hogy nem ígéret, hanem konkrétan telefon kellene az általa mondott leges legolcsóbban ! Tisztul már? Nem tudsz gondolkodni, csak azt hiszed !
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
Olyan hangminőségről beszéltem, amilyen nekem van. Nekem is van CX300, azért bátorkodtam megszólalni. Az csak egy hitvány cicergés az Audio Technikához képest ! Mit nem értesz ezen, én nem értem. Azt meg tudom, hogy a "srác" füllhalgatóról beszélt. Én meg fejhallgatóról. Van itt ellentmondás? Nincs! Abban sincs, hogy te agybadugóssal szeretsz zenét hallgatni, én meg nem. Az hogy track váltásnál beszűrődik némi zaj, az miért baj? Esetleg meghallod, hogy valaki megmondja, hogy végállomás és te meg megérted ? Ilyen alapon purhabbal is kiöntheted a füled, úgy sem szűrődik majd be semmi.
-
kosturica
őstag
Te tudod, hogy mi volt az eredeti kérdés, amire én reagáltam?
Itt van:
"Fülhallgatón hallgatva is jelentősen gyengébb a hangminősége az 5800-hoz képest?"Gyengébb, egy jó fejhallgatóval (mint az enyém ), jól szól. Halkabb a Desire, mint az 5800!
Tehát én a kérdésre válaszoltam: gyengébb a hangminőség, de egy jobb fejhallgatóval jól tud szólni! Utána kezdtél el össze-vissza beszélni, hogy neked melyik a jobb stb. Senki nem kérdezte ezt tőled. Nem mondtam azt se, hogy nagy tudású a fejhallgatóm, azt sem, hogy kinek jobb a cucca! Azt mondtam, hogy sokkal jobban szól, mint egy agybadugós! Az meg, hogy én ajánlottam egy EQ-s zenelejátszót, az baj?
[ Módosította: Viktor77 ]
-
kosturica
őstag
Annak, aki véletlenül nem tudná: a Desire nem edzett, karcolhatatlan üveggel van ellátva, hanem sima üveggel. Simán karcolható, erről már vannak is negatív tapasztalatok. Aki nem tud rá kellőképpen vigyázni, az tegyen rá fóliát.
Itt is éppen ezt tárgyalják ki!Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kosturica
őstag
válasz tariattila #2740 üzenetére
Semmiképp nem tartanám zsebben, miért is tenném? Nincs akkora zseb , viszont az övtáskámban bőven elfér. Ezt főleg utazások (leginkább külföld) során fogom használni. Itthon meg úgyis töltöm esténként, ha meg nem bírja ki addig, akkor meg tök mindegy hogy kézben van-e, csak TÖLTSÖN !!!
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz LippertGábor #2749 üzenetére
És nem használatra ? Csak vicc volt... Astro file manager, vagy estrong (Marketben megtalálhatóak!) Ezek a legjobbak. Root esetén root explorer.
-
kosturica
őstag
válasz LippertGábor #2751 üzenetére
A google sok mindenre képes, én vodafone-os vagyok!
-
kosturica
őstag
válasz tariattila #2753 üzenetére
Nem autóval, hanem busszal. Ott (is) tökéletes lesz .
-
kosturica
őstag
"na igen. valamelyik windows topikban olvastam moonman hsz-ét, hogyha zavar valakit, hogy a win sok memóriát foglal le, az tegyen fel dos-t... kb hasonló itt is. "
Én is olvastam moonman hozzászólásait, esztelen hülyeségeket tud írni . -El akarta magyarázni pl. hogy az amoled az egy, így írta: túlszaturált vacak képet ad, a TFT az igazi . - Egyébként szerintem a winmo fényévekre van a linux alapú rendszerektől, az androidtól meg pláne, úgyhogy HD2 ide vagy oda, sehol sincs szvsz a Desiréhez éppen e miatt!![ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz Everman #3027 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: soha nem vennék már TFT kijelzős telefont, az amoled számomra összehasonlíthatatlanul szebb. Akárkinek megmutattam, lehidalt tőle. Van pár kollégámnak a már említett HTC HD2, ők is elismerték, hogy kijelzőbe (is ) a Desire kenterbe vágja az övékét! Túlszaturált kép, RGB színtér meg sávosodás ide, vagy oda .
A szabadtéri láthatóság nem volt szempont a mondandómban, de erős napfényben gyengén látható mindkettő
Egyébként bárkinek lehet más véleménye természetesen, köszönöm, hogy te is elmondtad a tiédet!Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kosturica
őstag
válasz Gigabyga #3082 üzenetére
"-Sd kártya probléma.
-Gyári nézegető kifagy és nem is indul újra akksi kivételével restartolódik a készülék.
-Multitouch probléme(lessz rá valami megoldás)Eddig ennyi ami felmerül..Vészesen közeledik a készülék vásárlás napja addig 100%kellene legyek valamelyik készülékbe 150-160e forintom lesz rá.
még a HD2 teccik nagyon."
Nem linkeltél be semmilyen oldalt, hogy mit olvastál, így ennek megfelelően próbálok válaszolni:Sd kártya probléma: ember nincs, aki érti mire gondolsz
Gyári nézegető: soha nem fagy ki nálam.
"Multitouch probléme" : Szintén ember nincs, aki érti mire gondolsz"melyik boltba vásárolt észüléknél jelentkezik."
(B)Én még ilyet életemben nem hallottam, hogy boltokra osztják a hibás készülékeket(/B)(B)(B)(B)Neked tudnám tanácsolni a HD2-őt, na az biztosan meg fog felelni (/B)(/B)(/B)
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
Nem sikerült a szerkesztés !
-
kosturica
őstag
válasz ManUnited #3098 üzenetére
Nagyon vicces vagy ! Soha nem "felejtette, dobta" el nálam a kártyát, vegyetek bele egy normális minőségűt szvsz.!!
A multitouch tökéletesen működik nálam, igaz nem játszom, mert ez egy PDA, aminek nem ez a főprofilja! De ez csak szigorúan magánvélemény volt , aki akar az persze játsszon! Milyen érzékelő a szar? Nem valami optimalizálási problémáról beszélsz különben ? És még egyszer: nem linkelt, így honnan tudnám mit akart?[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz ManUnited #3100 üzenetére
Furcsákat tudsz írni, és ezt nem bántásból mondom .
Egy szoftvernek mi a köze egy kártyahibához, és probléma ez egyáltalán? A kártyahiba csak fizikai lehet ez esetben, vagy pedig nincs ilyen, ugye? Ezt majd magyarázd már meg nekem !
A multitouch-nál miért szar az érzékelő (ez tudod, megint fizikai dolog )?
Még egyszer kérdezem, nem rossz szoftveres optimalizálásról beszélsz?Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kosturica
őstag
válasz Gigabyga #3105 üzenetére
Ki bunkózott? Netán te? Mert én nem!
Elég lett volna linkelned és megértettem volna egyből , hogy mire gondolsz !
Ezenkívül tudom, hogy boltban is lehet hibás készüléket kapni, csak te a boltok listáját kérted, ahol hibásakat árulnak.
A szövegértéseddel nagy gondjaid vannak![ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz vince19 #3102 üzenetére
Szia! Hangtárcsázást egyelőre ne keress rajta!
Szerintem macko18, aranyajkú fórumtársunkra se halgass, akinek fogalma sincs a lithiumos akkumulátorok működéséről. Tehát semmiképp se merítsd le! Teljesen meg semmiképpen se (bár ezt nem is nagyon engedi), hanem nyugodtan tölts rá, amikor csak kedved telik. Ezek a PDA-k már nagyfogyasztású gépek, így hiába a viszonylag nagy akksi, nem bírják aktív használat mellett, max 1 napig. Ha gondolod, beszerezhetsz hozzá egy tartalék akksit, vagy egy akkumulátoros töltőt, amit pár oldallal ezelőtt be is linkeltem. Ezt nagyon tudom ajánlani !Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kosturica
őstag
Nem hinném, hogy hülyeségeket írok, és még egyszer megkérdezem, hogy lényegi dolgokról is beszéljünk: ha egy taskkiller kilövi az sd kártya kezelő modult, akkor az kártyahiba? Az hogy kártyahiba néven terjedt el, én nem olvastam, ne haragudjatok ezért . Ettől még nem az. A #3112-es hozzászólásra való hivatkozás (ami ugye az a bizonyos írásom után jött) az meg elég vicces!
Én is szép napot napot kívánok.[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz tariattila #3122 üzenetére
Értem !
Azt leírnád, hogy a task killert, hogy lehet ésszel használni és hogyan ész nélkül ?
És az valami nagy veszélyt rejt magában, ha nem ésszel használják ?Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kosturica
őstag
Én a Taskpanelt használom és beraktam a kivételek közé pl. az ébresztést is , tehát hidd el, hogy tudom miként működik ez. De hidd el, hogy hiába találsz meg ezekkel, én nem fogok elmenni veled Squash-olni ! Én tudom, hogy ez fórum, de biz Isten, megint nem tőled vártam a választ. Ez nehéz lehet neked, ezt is megértem .
Egyébként amire a válasz gombot nyomtad, abban nem volt ilyen:
"Egy szoftvernek mi a köze egy kártyahibához,
ha a task killer kilövi az sd kártya kezelő modult, akkor kitalálod?"
Úgyhogy ne csalj !Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
Soockit! PÜ ment!
-
-
kosturica
őstag
Ha mindenképp zsebben akarod hordani, akkor egy ilyet ajánlanék, nekem is ez van:
[És itt tudod megvásárolni!][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest