Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
na jó kicsit teszteltem és jogos mindha valami nem lenne mindig ok,de eddig felsem tünt
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
-
_ATi_1
senior tag
-
AdrianS2K
csendes tag
-
Viper26
nagyúr
Ez a TuneIn radio mennyire jó dolog, csak a 200-as csomag bizony kevés lesz hozzá..
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
racerx
őstag
16GB microsd-hez nincs valakinek jó lelőhelye?PH-s eladó vagy egyéb?Ebay nekem is van, de első körben vmi hazai is jó lenne.
-
r3v0Lut10n
senior tag
winamp-os shoutcast rádió hallgatásra tud vki jó programot ? (lehet froyo comp mondjuk 0,5 mb alatt belső membe)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
LouiS22
veterán
válasz sippet #10695 üzenetére
Sippet, az a baj, hogy ezek a parancsok kizárólag a Darktremor A2SD scripttel működnek, és kizárólag ez a script pakol át mindent az SD-kártyára. Az MCR fórumban többen kérték a fejlesztőt, hogy ő is frissítsen erre a scriptre - onnan tudom ezeket.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz r3v0Lut10n #10758 üzenetére
xiialive asszem megoldás, bár félig meddig (és sd move után csak 500kb)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
sippet
senior tag
válasz LouiS22 #10759 üzenetére
teljesen világos, ezt már korábban megállapítottuk. valakinek, talán hazsénak javasoltam a múltkor, hogy próbálja ki, hogy mi történik akkor, ha tol egy nandroid backupot, és aztán felflesseli a darktremort a meglévő romjára. nagy bajt nem csinál vele, ha nem működik, akkor legfeljebb bootoláskor belekerül egy boot loopba, és legrosszabb esetben visszateszi a backupját. egy próbát talán megér.
egyébként a darktremorban vannak még egyéb parancsok is, amikkel lehet operálni. az "a2sd help" parancs pl. kilistázza, hogy milyen egyéb parancsokat tudsz még kiadni a scriptnek. ez se működik az mcr-en? itt lehet megnézni, miket tud, lehet próbálgatni.
-
patakidr
aktív tag
Tegnap sajnos én is leejtettem a nappali kövére úgy, hogy a bal felső sarka megütődött egy ICI-PICIT.(!) Tényleg nagyon szívós anyagból van, ez a szerencsém. Sztm. más készüléknél minimum, hogy betört volna a kijelző...
Azonban emiatt elgondolkoztam, hogy lehet-e cserélni az előlapot, ha esetleg legközelebb szerencsétlenül járna. A neten keresgélve erre [link] bukkantam, ami eléggé ijesztő abból a szempontból, hogy atomjaira kell szedni a készüléket.
Lehetséges, hogy a Desire esetében ennyire bonyolult az előlap cseréje? Az egészben a legrosszabb, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy amennyiben tényleg ilyen barkács módon kell benne utólagos ragasztószalagozással érintő panelt cserélni, hogy akkor nem fog alámenni a por pl. rövid távon.
-
kosturica
őstag
válasz patakidr #10763 üzenetére
Bármilyen hihetetlen, de a HTC szervízzel jársz a legjobban ilyen ügyekben. Csak egy példa: ott egy hátlap kb. 2800 Ft. Az ebay-en nem láttam még 38 dollár alatt!! A munkadíj sem vészes, br 2500 Ft. A PDAFC-n cseréltek egy fórumtársunknak előlapot,akkufedélt,usb-t körülvevő keretet, sürgősségi díjjal, ami ugye önmagában 5000 Ft , viszont 1 óra alatt kész, szóval az egész 15000 Ft volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
knorbi77
tag
válasz patakidr #10763 üzenetére
Hát ma már a felsőbb kategóriájú telefonoknál teljesen szét kell szedni az egészet ha ki akarod cserélni az előlapot sajnos, mert az alkatrészek kapcsolódnak a burkolathoz, szinte egybe van ágyazva az egész.Én már csak a Nokia telefonjainál látok lepattintós, gyors cserét.
-
-
racerx
őstag
A mai nap szinte végig az időjárás ikonom az éjszakai holdat mutatta...
Nem értem, maióta a froyo felment néha teljsen megőrül, 2.1 alatt szinte semmi gondom se volt vele.Érdekes.. -
HaZse
őstag
Hívásszűrő alkalmazást tud valaki ajánlani, ami jó?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Viper26
nagyúr
Felvettem egy új telefonszámot, teló feldobta, hogy Phone vagy Google account, ha a phone lett választva nem szinkronizálta le a címtárral, ha google-ként veszem fel akkor igen, viszont így csak akkor látom, ha a google be van pipálva.Viszont nem engedi összekapcsolni vele (google),nem értem mi lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kosturica
őstag
Megjelent a AuraxTSense 7.8 .
-
N4ri87
senior tag
Az agyamra megy, amit össze tud hozni a telefon az SD-vel. Az egyik percben még minden klappol, a másikban már nem tudok hangot rögzíteni, se fényképet készíteni! Tudok tallózni az SD-n és a képeket is meg tudom nézni, de ezek szerint írni nem tudok rá. Restart megoldja, de akkor is bosszantó. Rajtam kívül tapasztalt már valaki hasonlót?
C805
-
HaZse
őstag
-
kosturica
őstag
Tudja valaki mi a megoldás arra, ha a Desire azt mondja, hogy sd card mounted read only?
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz kosturica #10784 üzenetére
Nem egyszerű a dolog, de tudok rá megoldást.
1. Ments le róla mindent.
2. Tedd be az sd kártyát egy másik telefonba. Nem HTC. PC sem lehet !!
3. Ott formattáld le.
4. Tedd vissza a Desire-be, kapcsold be.
5. Settings -> SD & phone storage
6. Unmount.
7. Format SD
8. Mount, és kész.Linuxoltál ??
[ Szerkesztve ]
-
_ATi_1
senior tag
Arra van esetleg lehetőség, hogy a contactokban megadott születésnap dátumán valami jelzést adjon ?
-
Brain75
senior tag
-
LouiS22
veterán
Megcsináltam az S-OFF-ot, tényleg olyan egyszerű, ahogy írják. Mondjuk inkább 10 perc, mint 3
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
patakidr
aktív tag
válasz kosturica #10765 üzenetére
Ez rendben van, azonban a linken szerintem nem feltétlenül egy szakszerű javítás látható.
Aligha lehet szakszerű egy érintőpanel beragasztása a saját kézzel kivágott kétoldalas ragasztóval.Ezért érdeklődtem volna, hogy akinek cserélték már, annak milyen módon? Küldtem az illetőnek pü.-t is, de egyelőre még nem érkezett válasz.
Írtam ma egy emilt az E-Care-nek, kíváncsi vagyok, hogy mikor és mit válaszolnak. Azt írják ugyanis a honlapjukon, hogy az előlapcsere egyes esetekben a PDA gyártói garanciájának az elvesztéséből áll...
Írta itt a jó múltkorjában, hogy visszadobták neki a telót, mert szerintük beázott, pedig nem érte folyadék. Azzal lehet tudni, hogy mi lett végül?
Köszi!
-
delbarta
senior tag
Végre kijött a gyári Skype kliens. Nálam jól működik.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz sippet #10799 üzenetére
froyo support ? mennyi harap tárhelyből ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája