Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Értem, akkor elvileg a frissitésekkel változik a build verzioszam. Akkor az lenne még a kérdésem hogy hol lehet megnézni, hogy a gyárilag független készülékekhez melyik a legfrissebb build number? Természetesen a készüléken mint ahogy az előbb írtam még minden gyári.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
r4z
nagyúr
Egy full wipe-ot végezz el (.android_secure tartalmát mentsd le előtte, ha van benne adat, wipe után másold vissza a karira), aztán mehet a restore
Szerk: Akkor inkább csináld a racerx által beírt módszert, az biztonságosabb elvileg
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
mumk1
addikt
válasz pzoley #17001 üzenetére
Elismerem azért vannak értékei, óra jöhet, carbon is ok. De mi a gondod a MIUI dialerel??? Nekem csak egy dolog hiànyzik a HD senseböl, a böngészöje az verhetetlen, ez têny.
Tetszik.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
-
i400
senior tag
-
r4z
nagyúr
válasz james008bond #17025 üzenetére
Igen. Működnie kell utána.
-
racerx
őstag
redszer nem fagy ki, csak nem tudod visszatenni. Pont ma szoptam vele mert véletlenül rimúvoltam (tényleg nincs vmi app arra, hogy bizonyos widgeteket ne tudjak rimúvolni ? - hmm utánna kellene néznem), aztán meg android commanderrel visszatettem a hagyományost, majd rá a flipdownt, de nem ment. Végül ujra kellet rakni a romot, és így átalakítani...hogy mért csinálta nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz racerx #17032 üzenetére
Hát ADW.Launcherben van olyan opció, hogy Lock Desktop... Csak hát ott nincs Sense óra
Amúgy megvan, hol volt a hiba nálad: nem pucoltál cache-t, mielőtt visszaraktad az eredetit Valószínűleg azért nem ment.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Nincs itt valaki aki esetleg a T-mobile-nál dolgozik és tudna valami információval szolgálni, hogy mikorra várható Desire szállítmány?
-
racerx
őstag
Hát pucoltam, de pontosan ugy történt hogy : vissza az eredeti, OK, majd a flipdown, nem jó, vissza erdeteti, nem jó, majd cache/dalvik wipe, eredeti jó, flipdown már megint nem.
Azt itt untam meg, wipe cache, uj rom, + saját módosítások installerje, és OK minden
Valami bezavarhatott az elején, és már a wipe se segített később. De hát ezért szép az élet![ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Viszont ott a beautiful widget (amit rádásul meg is vettem, csak nem használom ), aminek a clockja egy az egyben olyan mint a sense (normál) clock, sőt jobb is, most hogy visszagondolok . Majd lehet hogy játszogatok ezekkel a dolgokkal, de olyan jól belőttem most mindent, minden tutin megy, hogy baromira nehezen visz rá a lélek
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! telefonvásárlás előtt állok és lenne pár kérdésem:
1. mennyire vagytok elégedettek a teloval?
2. könnyen lehet rá témák készíteni? van róla valahol egy magyar leírás?
3. magyar nyelv már támogatott vagy még nem?köszi előre is a válaszokat!
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
TheProb
veterán
válasz Ap3x89 #17037 üzenetére
-Teljesítmény 5
-Belső memória 2 (q*va gyorsan megtelik, nálam kb 6progi után már vinnyogott h nincs hely, át lehet pakolni 1-2 kivétellel sd-re de így is szűkös...)
-Android maga 4,5
-tehát összességében én eddig tökéletes választásnak tartom, 1-2 bakival
-magyar nyelv hivatalosan 2.3-tól lesz
-téma szerkesztéshez nemtok hozzá szólni"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
Nekem meg egy olyan kérdésem lenne, hogy h a bánatban kell a google naptárat telóra syncelni, mert sehogy se tudtam bele varázsolni?
Olvastam vagy 10oldalt, de egyik sem segített.
Settings > Accounts > Google-ben nincs naptár sync
Calendar>agenda>calendars>add calendar szintén üres
stb.El nemtom képzelni már hogyan lehetne, már a google naptár web-es részén is megcsináltam a mobil értesítést, de 1részt semmit nem csinált, másrészt szvsz az tök más...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Pluto69
tag
BÚÉK [link]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz n0_gAboR #16973 üzenetére
Szevasz n0_gAboR!
Az én hsz.-eim is olvastad?
... akkor próbálj meg kérlek -- a telefonon (!) -- mondjuk létrehozni egy hétfőtől péntekig tartó naptárbejegyzést, de nem egész naposat, hanem olyat, ami csak 8-tól du. 4-ig tart (ja, és ne egész évre, hanem csak 2 hétre)
... vagy konktaktok között keresni mondjuk cégnév alapján.
Itt most nem a szinkronizációról van szó, hanem az (alap)szoftverek tudásáról.
Ígérem ez volt az utolsó ilyen témájú hsz. mert úgy látom ezzel a problémával egyedül vagyok ebben a topic-ban. -
csabesz:)
csendes tag
Visszakaptam a törött kijelzős desit az e-care-től. 27000 huf-ért cserélték ki, és amoledest raktak bele. Az enyém egyébként is az volt csak féltem tőle, hogy slcd-t fognak tenni bele.
Most azon gondolkodom, hogy felteszek egy HD romot. Melyiket ajánlanátok? -
racerx
őstag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy honan vettétek, hogy a 2.3.ban lesz hivatalos magyar nyelv...Én még sehol sem olvastam erről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest