Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz Pitiless_ #9102 üzenetére
Szerintem ez a program NEM képes arra, amit te írtál, legalábbis én nem találkoztam vele, továbbá a cég honlapján sem írnak erről semmit.
"GPS Status simply displays the data received directly from the phone hardware. In fact this is the main pupose of the software (thats why it's called status). Inaccurate data is not the fault of the software, but shows that you may not have optimal reception of GPS satellites or there is a magnetic anomaly nearby affecting your compass. Find a different location and try again."
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
gps76
őstag
Az új frissítést hogyan lehet felismertetni vele?
-
benyito
csendes tag
Ha minden igaz lehetséges a desire kártyafüggetlenítése. ez mind szép és jó rengeteg oldal ígérgeti is hogy IMEI szám alapján kapok egy kódot szépen bepötyögöm és már független a készülék. Namost: egy sima root megoldaná?
vagy ha nem, én szemezgettem az oldalakból belinkelek párqat melyiket tudjátok ajánlani? vagy valami tapasztalat?
1
2
3
4[ Szerkesztve ]
A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
pzoley
őstag
válasz benyito #9105 üzenetére
Az úgy van ahogy írják. Kapsz egy kódot, beteszel egy másik szolgáltatós kártyát, bekapcsoláskor kiírja , hogy nem használható hálózat, kéri az unlock kódot. Beírod a kapott kódot és független a készülék. Én Telenor-ost csináltam meg így. Konkrétan az enyémet.
De itthon is megkaphatod a kódot a szolgáltatódtól.Azért is kell fizetned. -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz benyito #9105 üzenetére
szolgáltatónál is megy elvileg
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
cozmo
őstag
janika1988: Ha ez a Telenornál történt, akkor már nem is csodálkozom. És akkor beigazolódott a legrosszabb sejtésem, és valószínüleg már sehol nem kapni Desire-t a Telenornál. Vagy tévednék?
sbazsi: shufni gsm, mindenféle GSM boltok a szürke importos agyon mókólt telefonjaikkal.
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Viper26
nagyúr
Felvettem pár eseményt a naptárba, sync megy is szépen, csak van egy kis gond...a telón a naptárban azt mutatja hogy Europe/Sarajevo, de nem tudom miért, mert a PC-n, az esemény felvételénél nem látok változtatási lehetőséget.
Át tudok menni a térképre, de nem találok olyat, hogy új lokáció hozzáadása, vagy ilyesmi...szóval nem tudom ezt hol kellne változtatni.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
mumk
tag
A jelenlegi leggyorsabb ROM címe.
MIUI 0.12.24.
-
Szép eredmények. Én azért maradnék az alapnál, de jó látni, hogy van tartalék a hardverben. Csak gondolom ilyenkor már a fogyasztás is emelkedik illetve a hőmérséklet. Személyes tapasztalatok vki?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mumk
tag
válasz delbarta #9115 üzenetére
Hát, mindenki csak saját felelőségre. Különben nem tartom valószínűnek hogy elfüstölne. Semmi melegedés vagy hasonló, nem indulgat újra, nem fagy ki, semmi, csak villám gyors. Ha gond lenne szólok időben.
Xaels:
Nem megy mindig ennyin, illetve beállítható, így nem nő a fogyasztás. Minimumnak 300-400MHz-t szoktam megadni.[ Szerkesztve ]
MIUI 0.12.24.
-
-
MadOnion
csendes tag
Ha már a Felenornál tartunk egy rövid történet: Anno az elsők között voltam egy Ericsson GA628-al mikor a Westel 900 sikerei után a pannon is nyitott a hazai piacon. Nagyon sokáig megelégedve használtam a szolgáltatásait, semmi gondom nem volt. Kb. 6 évvel ezelőtt kaptam egy számlát, amin kb. 40 sms szerepelt. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, kifizettem, gondoltam valami gipsz van a rendszerben. Rá következő hónapban megint úgy 30 valahány SMS. (Tudni kell, h. nem szeretek SMS-t írni, akkoriban ha havonta küldtem 4-et, az már sok volt) Ezt is kifizettem.. Egy két hónapra rá mikor ez még párszor megismétlődött, becsattogtam a pannon kirendeltségre a West Enddel szembe. Kérdezem a kislánytól, hogy nézzük már meg a gépben, hány üzenetet küldtem. (Az utolsó hónapokban kínosan figyeltem rá, hogy egyet se küldjek). Asszongya nem lát SMS fogalmat. Megmutattam neki a számlát, amin megint 20+ SMS szerepelt. Nem tudott mit mondani, csak azt, h. nem érti, hebegett-habogott. Ez volt az a pont, amikor kurva gyorsan eljöttem tőlük. Innetől kezve akit tudtam lebeszéltem erről a tolvaj bandáról. Azért mindennek van határa. Akkoriban a mobilnet még nem volt olyan nagy sláger, de gondolom, hogy azóta ott is csinálnak finomságokat, ahogy azt pár előttem szóló kolléga megírta. Bocsánat, de én olyan vagyok, ha egyszer átbaxnak, akkor utána nagyon pipa tudok lenni. És ők nem egyszer tették...
[ Szerkesztve ]
Nem minden arany ami fém is.
-
knorbi77
tag
Teljesen sötét szobában lépj be a fényképezőbe(még könnyebb ha előtte fényerősség 100%), és ha a kijelző széleinél vannak "fénycsóvák", kis "elszíneződések" akkor SLCD mert van háttérvilágítás, ha full fekete az egész akkor Amoled.
És igen az előttem írt dobozos mód is megoldás erre.[ Szerkesztve ]
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Ha van valakinek kedve hozzá, akkor kipróbálhatná, hogy a múlt heti frissítést követően is működik-e a telefon kikapcsolásánál a rezgés. Szomorúan konstatáltam pár perce, hogy nekem már nem müxik. Valakinek szúrhatta a szemét, illetve rezegtethette a kezét... -
Faby
senior tag
válasz knorbi77 #9122 üzenetére
A Telenor pont oda celluxozta a mobilnetes tájékoztató füzetecskét, de asszem csak annyi van ott, hogy 3,7 inch touch sensitive screen. Akkor eszerint SLCD.
A sötét szobás kísérletet még elvégzem.
Kösz.
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Mappa
addikt
Telenornál több mint valószínű, hogy SLCD Desire kapható
Kollégám tegnap mutatott egy hiba jelenséget az ő Desire-jén és akkor láttam, hogy a gombok sokkal fehérebben világítanak ...de a kijelző sokkal "sárgásabb". Oldalról betekintési szög sokkal jobb az amoled-nek.Nekem az led sokkal jobban bejött hiába ha túlszaturáltak a színek stb. jobb volt ránézni az enyémre
és a hibajelenség: bluetooth kihangosítóval össze van párosítva a készülék....és minden hívás végén szó szerint elszáll a android ..totál behal a készülék.csak a restart segít ...volt már rajta factory reset. de ugyanazt produkálja ..így most ment vissza szervizbe mert más ötletet nem tudtunk rá. froyo 2.2 a telenoros is már
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Solar_Wind
senior tag
AMOLED vs. SLCD
-
darkpower
aktív tag
válasz Solar_Wind #9135 üzenetére
Na az a 30% azért csak nem mindegy!!
A többiről már nagyjából tudtunk -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Viper26 #9134 üzenetére
majdnem mindig néha nem, pedig többnyire asztalról kaparom össze (normál fekvő póz) zsebből kivéve nyílván forgatnom kell hogy kussoljon
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
RexMaximus
senior tag
Ha valaki Outlookal dolgozik (főleg naptárra gondolok) az kétszer is gondolja meg ha androidos telefonnal szeretné szinkronizálni!
HW6515-öt cseréltem le Desirere pár hónapja.
Naptár (Off. Prof. 2007) bejegyzésekben a könnyebb áttekinthetőség miatt eddig vastag, különböző méretű és színű betűket használtam. Ezzel nem tudott mit kezdeni a telefon, ok ezt még áthidaltam.
Szinkronizációknál időnként megmagyarázhatatlanul meghülyül. Dupla naptár bejegyzések, nem mindig frissít (telefon és gép újraindítások után sem mindig).
Nemrég frissítettem az oprendszerét, meg letöltöttem a legfrissebb HTC Syncet, egy fél nap kínlódás után működött. Egy pár napig.
Jelenleg meg ha a telefon naptárába modositok egy bejegyzést nem frisiti vissza.
Kurva sok időt elrabolt és mindig munka közben hagy cserben mint most. Akinek létkérdés a naptár személyes hatékonyságához, munkájához annak nem ajánlom. Sajnos ezt nem tudtam megelőzni, mert erről sehol sem lehetett olvasni. Arra sem figyelmeztetnek, hogy gyakorlatilag csak kasztrált naptár van benne. (nuku betűtípusok, betű méret és szín állítás...) De ha már nincs akkor legalább ne kutyulná össze az egészet (HW6515-nél ez nem volt probléma pedig ha nem tévedek az egy hét (!) éves modell!)
Nem hiszem el, hogy ez 2010-ben ekkora problémát kell, hogy okozzon. Így gyakorlatilga nem segít ez az eszköz, hanem visszatart. Árán felül károkat okoz.
Úgy tűnik MS szoftverhez MS telo dukál. Ez van.
-----------
Ha tévednék akkor ajánljatok egy szakit aki meg tudja mutatni, hogy mi a probléma.
-
Beatbox
csendes tag
Sziasztok,
már több mint 2 hónapja Desire tulaj vagyok, nagyon meg vagyok elégedve, de amióta a 2.2-es frissítést felraktam, elkezdett fagyogatni a telefonom, illetve egy bizonyos idő után újraindul. A jelenséget csak internetezés és a navigáció alatt csinálja, és kb. 5 perc használat után fagy le és indul újra
Már olvastam itt a fórumon erről, hogy többeknek van ilyen problémája, és állítólag lesz rá javítás, de tudna valaki bővebb infót adni, hogy miként tudnám most megakadályozni ezt...Köszi,
Beat -
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, de a Froyo 2.2 frissitéssel kapcsolatban még mindig nem tiszta egy-két dolog. 2 hete vettem a Dezit, itthon, GSM boltban, számlával, garival. Független, bár t-s logó jön be a bekapcsolásnál, a P-s kártyámmal megy, boltban azt mondták ez igy jó. Nem tudom, lehet, hogy most felvilágositást kapok valamilyen turpisságra.
Szóval Froyo. Itt egyre többeknek van, olyanoknak is akik nem Root-oltak, hanem OTA frissités nekik elérhető. Hiába nyomkodom nekem nem ad fel frissitési lehetőséget. Mitől függ ez, hogy ki mikor kapja meg? Vagy most éppen nem megy, mert valamit javitanak? Esetleg függ attól, hogy mennyi hely van a telón és azért nem ajánlja fel?
Köszi előre is."WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Zsirmanc #9146 üzenetére
ha t ad ki frissítést majd szerintem
-
Luser2000
addikt
válasz RexMaximus #9142 üzenetére
Ezt az MS outlook-os problémát én is ismerem, megszenvedtem magam is.
Igaz az a megállapításod, hogy MS-os programokhoz (itt: outlook) MS-os telefon kell. Sajnos ez van. (Bár arra nem emlékszem, hogy a naptári bejegyzéseket lehetne formázni (betűtípus, szín), de arra határozottan igen, hogy a naptári bejegyzés "leíró részében" van lehetőség formázásra. Ezt az Android nem tudja).A privát dolgaim kapcsán én nagy kínok és szitkok mellett áttértem a Google megoldásokra (címtár, naptár, mail). Sajnos a korábban megszokott, Outlookban meglévő Feljegyzések / jegyzetek kezelésére a Gugli nekem nem tudott alternatívát adni, így azok esetében rátaláltam az Evernote alkalmazásra. Mivel hosszú évek tapasztalata az volt, hogy készülékcserék alkalmával, illetve több gépes szinkronizáció esetén mindig meghülyült, összekeveredett az adatbázis (leginkább pont a naptári bejegyzések esetében), így nem is bánom már, hogy most a Google-ra "publikáltam" az adatokat. Így legalább tuti, hogy mindenkor és mindenhonnan ugyan azt érem el.
A céges ügyek esetében viszont nem volt ilyen egyszerű a dolog, mert ugyan léteznek megoldások Exchange és Google szinkronizációra, de egyik megoldást sem találtam jónak. Ebben a dologban "előre lépést" (értsd: gyökeres változást) az hozta, hogy munkahelyet váltottam és az új helyen Novell Groupvise látja el ezeket a feladatokat, így nem is akartam megpróbálni a szinkronizációt (bár létezik rá program).
Mindegyik "megoldást" a kényszer szülte és egyik sem adja vissza a korábbi (MS-os) lehetőségeket. Tudomásul kell venni.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
VD
őstag
válasz Zsirmanc #9146 üzenetére
Ne csak gyanakodj!
Téged bizony csúnyán átqrt a bolt! Kaptál egy függetlenített darabot.Ergo, ha nem állsz neki berhelni, (házilagos rom csere) akkor Froyo, majd akkor lesz rá, ha az adott szolgáltató, aki eredetileg forgalmazta a készüléket, jóváhagyja az sw-t amit a gyártó kiad hozzá.
Külön örömhír, hogy a szolgáltatói sw-k általában hatalmas csúszással érkeznek. -
Zsirmanc
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest