Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz r3v0Lut10n #14849 üzenetére
V2 change log:
1.change loopback device FS to EXT4 for journal, more stable
2.change mount option, add commit=large Prime number, reduce real IO, avoid concentration of commit. change journaling scheduler from Ordered to WriteBack to improve performance.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
-
delbarta
senior tag
Ti kaptok e-mail értesítést a PÜ-kről? Nekem feltűnt, hogy mostanában nem jön egy sem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
negro
őstag
Hello, holnap keszulok venni ilyen keszuleket es az lenne a kerdesem az aksi meddig birja ha nem megy wifi, net, hulye jatekokkal se utom el az idot ergo semmi extraval max nem tehelem csak beszelek rajta par percet mint egy sima telon.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
_ATi_1
senior tag
Kicsit off, de ha már e-mailekről volt szó:
Valaki használ e-mail szinkronizációt Citromail fiókkal POP3 szerveren keresztül ?
Az elmúlt napokban nem akar rendesen működni, a leveleket addig olvasatlanként jeleníti meg, amig el nem olvasom telón is. Eddig elég volt webes felületen. Továbbá többször "Login failed" ablakot kapok, amikor egy mail fejlécére kattintok, hogy letöltse.
Nálam lehet gond, vagy a citromail-nál alakítanak valamit ? -
negro
őstag
Mert kell egy telo amin megy egy normalis IGO8 pl. mert sokat utazom, autoban nincs navi illeve ha gyalogosan vagyok is hasznat tudom venni. Jo dolog a HD video rogzites lehetosege ha epp kellene illetve ha epp kell vmi info netrol akkor ezzel megoldhatom ezt is. De alapvetoen nekem a telefon, telefon marad. Erra fogom hasznalni De ebben van minden amire szugsegem van illetve lehet.
[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz premete #14852 üzenetére
Jó biztos, én elhiszem ... csak nem értek ebből semmit Földi nyelven mi lenne a változás 8.1.3-asra (data2sd verzió) ?
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
premete
veterán
válasz r3v0Lut10n #14871 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam, én az AP2SD+ verziót használom, azt is rendesen lecsupaszítva. De lehet, az AP2SD+-ot is kiveszem belőle, mert így is rengeteg a helyem a nand /data particióján.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
james008bond
őstag
válasz pzoley #14870 üzenetére
Szia! Kernelt cserélni simán zip-ből recovery flash? És hogyan tudom az eredetit visszarakni, ha az mégis jobb volt? Illetve rom cserénél változik a kernel, vagy úgy van, mint a radio-nál, hogy az nem változik?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #14874 üzenetére
Ha x.zip van akkor igen.Az eredetit visszarakni, ha nincs nand backup akkor újra install a rom. A rom cserénél mindig az a kernel lesz ami a rom-ba van !!
-
_ATi_1
senior tag
válasz james008bond #14872 üzenetére
Ugyanúgy, mint bármelyik másik e-mail fiókot.
Mail/More/New Account.
Kitöltöd amit kérdez: Felhasználónév, jelszó, fiók típusa( POP,IMAP,APOP), stb...Egy kérdés:
A full wipe törli az SD-kártya FAT32 partícióját ?[ Szerkesztve ]
-
_ATi_1
senior tag
válasz james008bond #14876 üzenetére
-
i400
senior tag
válasz james008bond #14879 üzenetére
citromail súgója nem mondd semmi érdekeset?
-
_ATi_1
senior tag
válasz james008bond #14879 üzenetére
POP3 használata esetén:
Incoming server settings:
e-mail address: e-mail címed
Username: az előző @citromail.hu nélkül
Password: jelszó
POP szerver: pop3.citromail.hu
Security type: nekem none
Server port: 110Outgoing server settings:
ez a szolgáltatódtól függ.
telenornál: smtp.pannonmail.hu
Login required-nél nekem nincs pipa. Ez nem tudom mit befolyásol.i400:Dehogynem, de nem egyszerűbb itt megkérdezni ?
[ Szerkesztve ]
-
i400
senior tag
válasz james008bond #14883 üzenetére
Igen én is így gondolom, de talán a citromail súgójában le van írva pontosabban hogy mik azok a beállítások amik kellenek ahhoz hogy menjen... félreértés ne essék nem oltásként írtam amit írtam!
-
_ATi_1
senior tag
válasz james008bond #14883 üzenetére
Pont ezért segítettem
-
Zirowe
nagyúr
Aki esetleg hiányolná a hd romokból a sima desire 2.2 romokból "megszokott" új htc widgeteket, azoknak feltöltöttem őket ide.
A csomagban: coin flip, notes és dice.
Ezek közül csak a dice érhető el a hd romokban, de csak a htc hub-ba való regisztráció után, szóval beleraktam őt is a csomagba
A telepítéshez nem kell semmi trükközés, filekezelőből engedik telepíteni magukat, és mindegyik működik rendesen!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
delbarta
senior tag
Nagy szenvedések árán sikerült beizzítanom a QtADB-t, hogy felmásoljam a megszokott boot animációmat és a trackpad wake+unlock módosítást a baadnwz V0.4c romba, mert hiányoltam. Szóval a wake+unlock, gond nélkül ment, viszont a boot animáció megkeserítette az életem. Azt írta a srác a rom oldalán, hogy csak be kell másolni a system/sd/local mappába. Újraindítottam a telót recoveryben, és a qtadb-ben nem volt local az sd mappában. Csináltam egyet, bemásoltam, újraindítottam a telót, nem működött, kitöröltem. Újraindítottam megint, és most működő állapotban csatlakoztattam az a qtadb-hez és erre mit látok? Ott van a local mappa és ott van benne egy bootanimation.zip és egy downanimation.zip. Ezek miért nem látszottak recovery módban? Kiokosítana valaki? Kösz.
Egyébként még lehet plusz helyet csinálni ebben a romban. Töröltem a laputa dolgait és mindjárt lett 24MB üres helyem az 1,36MB helyett.
-
_ATi_1
senior tag
#14847-re esetleg valaki?
"[...]Illetve, ha az SD-n változtatok a partíciókon, majd később csinálok egy nandroid restore-t, akkor a partíciók is vissza állnak a mentett-re ? (ClockworkMod v2.5.0.7)"
-
_ATi_1
senior tag
Első benyomások az új AuraxTSense-el:
bootanimation-nál FC, már a 2. restartnál, még semmit sem restore-oltam, csak a Google húzta le a contactokat.
Videofelvételt nem lehet leállítani 720p-ben.
Ezek csak nálam jöttek elő ?[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz delbarta #14887 üzenetére
Ennél a ROM-nál, ha jól értem, az a lényeg, hogy maga a rom a belső memóriából fut és nem az sd-ről? Mert a Quick System Info szerint a belső memóriám kb 137 MB volt és ahogy települnek vissza ( automatikusan, nem tudom ezt hogy lehetne megakadályozni ??? ) egyre fogy. Akkor most ezzel elvesztettem a data2sd lehetőséget? Viszont sd kari nélkül is menne a teló?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
mattam
csendes tag
Üdv!
Én most vettem egy desire-t...Tudnátok segíteni benne,h mik azok a programok, amik feltétlenül kellenek rá.Előre is köszi!
-
Zirowe
nagyúr
válasz mattam #14893 üzenetére
1. hsz-ben elég sok minden van
Amúgy nem lehetne a topic címét módosítani, hogy utaljon az 1. hsz-re?
Mert sok újonc nem is tud a létezéséről..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
delbarta
senior tag
válasz james008bond #14891 üzenetére
Igen, az a lényeg, és igen elvesztetted, és a nélkül is megy tudtommal (még nem próbáltam).
Egyébként az automatikus visszatelepülés nekem is kínai, fogalmam sincs, hogy miért települnek, és miért pont azok. Nálam kb. 8-9 program csinálja ezt, egyébként 100 felett van amiket mindig felrakok, szóval nem értem miért pont ezek és hogy lehetne letiltani. Egyébként soha, sehol nem engedélyeztem a rendszer backup funkcióját.
---(#14892) pzoley: Köszi, mindig tanulok valamit.
-
Zirowe
nagyúr
válasz delbarta #14895 üzenetére
Én ezt az appbrain-el írtam felül: szépen sync-eltem az előző romomban az app listát, felraktam ezt a hd romot, flash után kb az egész alkalmazásoknak szánt tárhely üres volt, leszedtem az appbrain-t, elindított az sync-et és már csak a programot telepítését kellett okéznom, ami maguktól váltották egymást
Ritka kényelmes tud lenni, főleg, hogy csomó appra alapból nem emlékeznékWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
delbarta
senior tag
válasz Zirowe #14896 üzenetére
Erre én a titanium backup-ot használom, azzal nem csak a program megy vissza, kérdezősködés nélkül, hanem a beállításai is (app+data). Erre persze több mód is van, mindenki a szívéhez közelebb állót használja. Nekem az automatikusan, a rom felrakása után települő vackokkal van gondom.
-
_ATi_1
senior tag
válasz _ATi_1 #14890 üzenetére
Radio ROM frissítése után helyreállt a videofelvétel...
Nem tudom mi köze lehet hozzá.Egy megjegyzés:
Nem hiszem, hogy most a nagy data2sd felhajtáskor sokan telepítenék a sima A2SD+ szkripttel ellátott AuraxTSense-t, de úgy vettem észre, hogy az XDA-n hibásan van linkelve az A2SD+-os ROM. Az A2SD+-os linknél is a Data2sd-t szedi le, erre csak telepítés után jöttem rá, mert nem figyeltem a *.zip nevére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest