Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Hello. A most kaphato peldanyok is amoled kijelzosek? Hallotam vmi olyat, h attertek mas panelra hiany miatt es a kezdeti es a msotani peldanyokban mas kijelzo van (roszabb?) Igaz ez?
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
negro
őstag
Hello, holnap keszulok venni ilyen keszuleket es az lenne a kerdesem az aksi meddig birja ha nem megy wifi, net, hulye jatekokkal se utom el az idot ergo semmi extraval max nem tehelem csak beszelek rajta par percet mint egy sima telon.
-
negro
őstag
Mert kell egy telo amin megy egy normalis IGO8 pl. mert sokat utazom, autoban nincs navi illeve ha gyalogosan vagyok is hasznat tudom venni. Jo dolog a HD video rogzites lehetosege ha epp kellene illetve ha epp kell vmi info netrol akkor ezzel megoldhatom ezt is. De alapvetoen nekem a telefon, telefon marad. Erra fogom hasznalni De ebben van minden amire szugsegem van illetve lehet.
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Szerencsre csaladban ket Desire van az enyem egy hetes a masik fel eves ergo mas kijelzos es mi is azt allapitottuk meg, hogy az ujabb jobb, szebb kepet ad! Persze minimlasian de valahogy jobb, akar AMOLED akar nem mar az uj.
-
negro
őstag
Hello, Reg jartam erre. 2 hete Olvastam kint van mar Android 2.3. De elerheto ez mar Desire-ra? Automaituks frissetes keresesnel ad lehetosegt egy 2.29.405.2 -es verziora de ez nem a Gingerbread ugye?
-
negro
őstag
Olvasgattam itt a kommenteket es erdekes. Eloszor is, nem kene szarra "hekkelni" geek mondjara a telot es mukodne minden rajta. Zarojel bezarva. A GPS nekem tokeletesen megy, MOTONAV is barmi. Jol lathato a kijelzo, eleg hangos is stb. A fenzkepezo resze meg pont , h telefonhoz kepest jo kepet csinal! Az egyik titka, h 100-as ISO val kell pl, nem automata fokusszal hanem 1x beloni es 2mp shoot keszleltetest kell hasznalni hisz a gomb megnyomasa kozben mozog a telo es igy szar eletlen kepet tudsz csak csinalni, viszont igy gombot megnyomni majd fikszen tudod tartani es eleg jo kepet lehet vele loni. Lehetoleg vakuval ha nem fenyes nappal van.
Zenet meg ugy hallgatm vele, h rakottem autora gyak ott meg semmi gondom nem volt vele ugyancsak jol szolt. A fulese h milyen nem tudom de ne varjunk gyari fullhallgatotol eszement hangzast.
-
negro
őstag
válasz Hooper #18062 üzenetére
Na persze 10 ezer....csak eppen 15 ezer forintos havidijjal ! Oriasi nagy buko aki igy veszi. Eleve ott kezdodik, h ez elso honapot ki kell fizetned a telo megvetelekor tehat nem is 10 az hanem 25 ezer forint. Es mivel egy ev tarifa huseg van sott itt lehet 2 ev de maradjunk 1-nel lehet matekozni: 165 ezer + 25 = 190 ezer egy ev alatt. Akinek ennyire qrvara jol megy annak pont, h boltbol szepen el kene hozni 120 -ert a telot. Meg ki az aki havi 15 ezret eltelefonal maganszemelykent?
-
negro
őstag
válasz Hooper #18101 üzenetére
A helyzet az, h aki ennyit beszel az gaz! Erre ne legyetek buszkek. Nekem mikor melora is kelett hasznalnom sajat telot se volt ennyi, meg akkor se mikor no ugyeim voltak, szakitas, osszeveszes, kibekules es tarsai vagy talan ilyenkor volt max ilyen sok. Es meg 1x mondom aki megengedheti maganak, h ennyit kiadjon a rezsik mellett ergo futes, viz, villany, albi, kaja, net, auto tankolas mellett nem igazan ertem akkor miert igy kell megvenni, lekotve magat az embernek gondolok itt a husegre.
Igen a szolgaltatas de tokmind1 mert 10 ezerert nem tudod elhozni...nem? De! Ergo mezesmadzag meg van a naiv ugyfel fele.
En elofizetesesen vettem havi 6 ezret fizetek amit kb le is beszelek. Huseg utan meg flotta. 2100 havidij mp szamlazas amibol igy vigan kijon az ember nem kell evekig 8-10 ezret fizetned.
Ismet egy kis matek: 30 volt a telo akkor jo 12x6=72 Tehat egy evre nekem igy ~100k. Mennyi is volt a fentebb emlitett? 190k Pesze ez a tarifa tobbet nyujt de akkor is.Ja es igen nyilvan nem tankolok az autoba. Aha. Csak kb havi 30 ezret ez az alap.
-
negro
őstag
válasz FeRRaR1 #18106 üzenetére
Ok, en abbol indultam, ki ahogy irtam h magan szemely nem beszel ennyit meg hasznalja ki az ilyen draga tarifat erre meg sorban irjak, h en is, en is, en is, en is, ennyit beszelek. Pluusz magambol kiindulva ha mp alapu szamlazasom lenne 2000-2500 foint eleg havonta tehet en erre hajtok 1 ev mulva es total esszerutlenek tunik, tunt, h ekkora havidijjal de nevetseges osszegert hozzon el az ember telot. Hisz 1 evet kotelezo fizetni es a vegosszegben 2x akkora a kulobseg de mindeketonel van net, x sms es tarsai. Es tenyleg jo ez a telo de nem azert van otthoni gepem 22 colos IPS paneles monitorral h egyvegbe a telon netezzek, meg meg ott a laptop is ha nagyon kenyelmes akarok lenni. Ha beszelni akarok haverommal angliaban v egy masikkal spanyolban akkor ott skype ergo ezert megint nem fizetek. No mind1.
-
negro
őstag
válasz Hooper #18108 üzenetére
Ezt anno megkaptam en is es igaz is Ennyit beszelni, meg a csajok se lognak ennyit telon. Nem tudom hany eves vagy de majd raebredsz.
A peldat meg messze nem ugyanaz mert az nem kotelzo mar a tankolas az 1 eves huseg es tarifa fizetes meg igen. Rossz uton jarsz.
Azt meg sehol se irtam h 120ert vettem a telot. De bejezem mert nem akarok szajkaratezni.
Ember ne legyel mar korlatolt szerinted felvagasbol irtam a 22es IPS-t? Azert irtam mert akarmilyen jo ksi telo ez nem azon fogok netezni ha nem muszaly hanem a nagy monitoron, PC en es meg az se lehet elony a telonak, h jobb paneles mint az LCD gondolok itt a TN+Filmes "vackokra"|
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
válasz Agent T #18370 üzenetére
En Motonavot raktam ra es teljesen jol hasznalhato. A telo hangereje is eleg, meg vekony zene mellett is. Annyi, h ha ki van kapcsolva a GPS vevo akkor ilyen "szaraz" inditasnal keresgeli a muholdakat akar 4-5 percig is.
-
negro
őstag
Hello. Van egy "kis" problemam a teloval, 3 eve van meg es most eloszor talalkozok ilyennel remelem tud vki segiteni mi ez es mit kell vele tennem:
Bekapcsolom es egy feher hatterel egy fajta boot kepernyo fogad alul android logoval es a kovetkezokkel:
BRAVO PVT4 SHIP S-ON
HBOOT-0.93.0001
MICROP-051d
TOUCH PANEL-SYNW0101
RADIO-5.11.05.27
Aug 10 2010HBOOT
<VOL UP> previous item
<VOL DOWN> next item
<POWER> select itemFASTBOOT
RECOVERY
CLEAR STORAGE
SIMLOCKEs ennyi es kesz mert semmi nem tortenik, hiaba nyomok barmilyen gombot a harom kozul. Nem tudok lepkedni le-fel se elinditani a telot. Kikapcsolni is csak ugy tudom ezek utan ha kiveszem az aksit.
-
negro
őstag
Ez nekem kinai igy. Sose mokoltam a telot gyari rajta minden ezt is egyik naprol a masikra produkalta. A boot menu meg gyak lefagy mert nem tudok benne lepkedni se, illetve ha usb-vel osszekotom a pc-vel a telot se latja a gep igy meg, hogy inditok el rajta barmit is?
Illetve a meglevo dolgok a telon el fognak veszni vagy mentheto?
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Adalek a dolghoz, hogy elotte egy baleset folyaman lekvaros lett a telo (ne kerdezd) szinte mindenhol igy nem lehet, hogy beragadtak a gombok? Mert ezt a menut ugy hallotam csak ilyen speckos bill comboval lehet elohozni azokat is tobb masodpercig lenyomva...
-
negro
őstag
-
negro
őstag
Szerencsere megjavult! Ugy nez ki tenyleg be ragadtak a gombok rajta es ezert jott elo a boot menu amiben meg lepni se tudtam. Aksi ki> vizes rongy es kefe mindenhol plane a gomboknal> szaroto> majd egy uvegbe a telo es nyakon onteni rizzsel> 10-12 orat hagytam benne. Ma reggel indult ahogy kell semmi gond nelku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest