Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
-
-
r3v0Lut10n
senior tag
update volt vagy előtte legyalultad és újratelepítetted ?
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
delbarta
senior tag
Csak azokat az appokat engedi a kártyára mozgatni, amiknél a fejlesztője engedélyezte ezt a funkciót. Mivel eddig nem sok 2.2-es rendszer volt használatban, nem volt rajtuk akkora nyomás, mint most. Szerintem hamarosan a legtöbb programnál engedélyezni fogják.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
N4ri87
senior tag
Nem volt rootolva! De asszem, hogy lesz
(#5405) kokler
Photos szerintem mindenkinek eltűnt. Gallery van helyette.szerk.:
(#5411) csomi3:
Én úgy, ahogy volt a telefon, frissítettem. Nem volt rootolva és factory resetet sem nyomtam frissítés előtt.(#5414) Integra:
Nekem frissítés után nem tűnt el a lista marketről.
Haza érek a melóból és asszem factory reset lesz, bár nagyon nem akarom[ Szerkesztve ]
C805
-
r3v0Lut10n
senior tag
slcd-sek pl már nem, amoled-eseknél sorozatszám kb (aminek nem sok köze van a vásárlás dátumához, max nagy településeken forgalmas boltokban nagy áru fluktuáció)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
LouiS22
veterán
A kereső használatával elég hamar kiderült volna.
Radio irányítja az összes antennás dolgot a telefonban, BT, wifi, GSM, GPS. Frissítésnél sorrend lényegében mindegy. Általában a frissebb jobb, de ki kell tapasztalni.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
N4ri87
senior tag
Minél nagyobb a class, annál gyorsabb a kártya. Sokan úgy gondolják, hogy a Dezsőnek célszerű minimum class 4. Nekem a gyári class 2 van és borzalmasan lassú. Ugyan csak célszerű tartózkodni a noname SDktől, mert tudomásom szerint a készülék elég finnyás ebben az ügyben. Az, hogy mekkora legyen az SD, a Te felhasználási szokásaid adják meg!
C805
-
LouiS22
veterán
Class 6-tal nagyon nem lősz mellé, ez saját tapasztalat. Ha sok zenét hallgatsz, illetve root,app2sd-ben is gondolkodsz, akkor 8 gigánál alább ne add, de lehetséges, hogy jobban jársz a 16 gigás karival.
Ha ebayről rendelsz, azzal számolj, hogy az ott árult nagyon olcsó kártyák többsége olcsó hamisítvány. Szóval ezeknek ne dőlj be
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
pzoley
őstag
-
pzoley
őstag
Igen, észreveszi és oda telepíti a programokat, valamint a dalvik cache-t, így több helyed marad a belső memóriába. Ez az A2SD+ rutin aminek kell az ext3. Az App2sd pedig csak az utólag feltelepített progikat tudja áttenni, abból is csak azokat amik a fejlesztője által engedélyezve vannak.De ebben a rom-ban nem kell, sőt tilos használni !!
-
-
r4z
nagyúr
Csak az AuraxTSense-zel van tapasztalatom. Eddig soha, semmilyen körülmények között nem találkoztam olyan hibával, ami csak egy kicsit is befolyásolta volna a működést. Egyetlen gond volt vele, hogy nem volt az akksinál százalékos kijelzés. 5 percig tartott megoldani UOT Kitchen segítségével. Én ezzel tökéletesen elégedett vagyok, valószínűleg eladáskor is ugyanez a szoftver figyel majd rajta
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
premete
veterán
Nem mindegyik lassúbb, de pár igen, és mellette vannak még furcsaságai a HD-romoknak Desirén, hiába, nem erre a cpura, nem ekkora nandra és nem ennyi ramra készült.
Ezek már nem férnek a gyári particionálás esetén a nandba:
app\ 74 972 711 2010.12.07 17:25 ----
customize_s\ 16 218 239 2010.12.07 17:25 ----
etc\ 666 666 2010.12.07 17:25 ----
local\ 2 694 311 2010.12.07 17:25 ----
slideshow\ 9 505 945 2010.12.07 17:25 ----[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
delbarta
senior tag
El bizony. És minden benne van. Legalábbis én nem vettem észre, hogy bármi is hiányozna. Baromi gyors, és a 720p felvételen kívül minden működik rendesen, és az sd kártyám sem cseszem szét a D2SD-vel.
---Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni. Van egy Backup to Gmail nevű progi amivel elmentettem a hívásnaplót a gmail fiókba. Viszont vissza már nem akarja tölteni a telefonra. Tud valaki valamilyen megoldást, hogy visszajöjjön? A gmail fiókban ott van az összes. Kösz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest