Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz delbarta #14895 üzenetére
Én ezt az appbrain-el írtam felül: szépen sync-eltem az előző romomban az app listát, felraktam ezt a hd romot, flash után kb az egész alkalmazásoknak szánt tárhely üres volt, leszedtem az appbrain-t, elindított az sync-et és már csak a programot telepítését kellett okéznom, ami maguktól váltották egymást
Ritka kényelmes tud lenni, főleg, hogy csomó appra alapból nem emlékeznékWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
siofok
őstag
válasz delbarta #14895 üzenetére
Nekem eddig ez a baadnwz rom amit linkeltél ez jött be,meg az rcmixhd0.14.
Viszont az elsővel az lenne a kérdésem,hogy az alkalmazáskezelő->letöltés listában szerepel most 1 csomó olyan gyári dolog,amit másik romoknál nemlehetett ottt látni.(mert gyárilag a romban voltak.)flickr,twetter,stb.És most így aktív is ezeknél az appoknál a törlés gomb!!Akkor elvileg nyugodtam törölhetem is végre,onnan,amikre nincs szükségem???OnePlus nord 2t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs