Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz premete #15249 üzenetére
Ez szerintem nem volt vicces. Mostanság nagyon szarkasztikus vagy. CSütörtök éjjel nyírtam ki egy Telenoros, új telcsit - pedig én sem ma kezdtem a rootolást, meg a buherálást. Ha meg kicsit olvasol az xda-n, látni fogod, hogy a PVT-4 kódjelű telefonokkal gond van.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
-
pzoley
őstag
válasz delbarta #15243 üzenetére
Akkor egy kis elmélet : minél kevesebb program fut a háttérben, annál gyorsabban fut a program az előtérben.Ha kigyomlálom úgy ahogy én szoktam használni, akkor jönnek az üzenetek, hogy ez sincs benne, az sincs benne. Megcsináltam fullosra, most meg az a baj, hogy lassabb.Minden ugyan az benne, a kernel is, de sokkal több program települ automatikusan, tehát azok is használják néha, néha a memóriát, és a procot is.Szedd ki azokat a programokat amiket nem használsz, és akkor gyorsabb lesz !!
De fent van már a v1.2c verzió, az V1.1-es kernellel !! -
LouiS22
veterán
válasz premete #15257 üzenetére
Nincs ezzel gond, sőt... Örülök. Mert ez megerősíti a feltételezésemet, hogy gyárilag hibás készülék volt nálam.
Ettől függetlenül valószínűleg nem véletlenül panaszkodnak az xda-n is...
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz premete #15260 üzenetére
Ez a másik gyanúm. Sajnos az AR-t már nem volt esélyem felrakni, így soha nem is fog kiderülni. De nem kockáztattunk, ezt szó nélkül cserélte a Telenor, másodszor már gyanús lett volna vissza vinni
-
r4z
nagyúr
A magánvitáitokat PM-ben rendezzétek le ha kérhetem. Én és még sokan informálódni illetve segíteni járunk ide, nem mások párbajozását olvasgatni. Köszönöm.
Szerk: Inkább beszélgessünk a Sense ROM-okról. LeeDroid vagy AuraxTSense?
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
shifty7
csendes tag
Hello mki!
Most tervezem a Desire megvásárlását és arra lennék kíváncsi, hogy hátrányt jelent-e a wifi-n support hiánya a telefonban? Esetleg ütközhetek olyan problémába, hogy nem tudok majd vhol csatlakozni a hálózatra...stb. Válaszaitokat előre is köszönöm! -
csabesz:)
csendes tag
Na akkor beszéljünk a Leedroidról. Nekem kb egy hónapja van fent blue carbonnal de eszi a memóriát, pár naponta újra kell indítanom, mikor már csak 40 mega marad és hiába lövöm le a futó programokat max 50-re megy fel. Meg egyébként akadozik is amit a gyári romnál nem nagyon tapasztaltam. Pl. lehúzom a felső taskbar-t és féluton lefagy se fel se le nem megy csak a vissza gombra reagál olyankor.
-
r4z
nagyúr
Dettó, csak jót tudok mondani róla. Örülök, hogy a Desire-re esett a választásom.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
CSiPet2
tag
válasz kosturica #15278 üzenetére
Hohó! Mi a fene? Akkor a htc berakta a b/g/n-es wifi-t a készülékbe, aztán letiltották az n-es szabványt a romjaikban? Miért?
Mert hogy megcsinálják mondjuk a RAM-mal azt megértem, valahogy el kell adni az új készüléket is, és olcsóbb egy helyen gyártatni az összes ram-ot, na de wlan modult mi értelme butítani? -
pzoley
őstag
válasz Zirowe #15286 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ki kiről beszél, de én azt szeretném megkérdezni, hogy melyik volt a leggyorsabb rom amit használtál a Neocore szerint, és mennyi volt az értéke. Látom ez a teszt szinte cpu sebesség független. Most főzök egy újabbat, és már a Neocore-vel is tesztelem. Köszi.
-
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #15287 üzenetére
Ennek a 4c verziója volt fent előzőleg, a neocore legmagasabb értéke 33,5 fps volt, kikapcsolt hanggal (vmelyik fórumban írták, hogy kikapcsolt hanggal jobb eredményeket lehet elérni), akárhányszor mértem 33 fps fölötti volt az eredmény, míg nekem most a te 1.1-es romod van fent a tegnap esti külön kernellel, azzal, szintén kikapcsolt hanggal, 30,5fps a max, amit ki tudod hozni.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Endr00
aktív tag
Na megvettem a gépet, 30e Ft helyett mindössze 22e Ft-ért
Na akadt egy kis problémám: Nem tudok feltenni billentyűzetet. Vagyis feltelepül, de a beállításoknál nem látom, és a text field hosszan nyomásával se jön elő. Valamit elbénáztam? ThxSamsung Galaxy S23
-
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #15290 üzenetére
Akkor, ahogy olvastam, wipe nélkül felmegy, ugye?
Illetve ez felmegy akkor is, ha kigyomlálom belőle az összes appot?
Mert most már pont belaktam, és nem akarnék újakat felrakni
Valamint, ha rom csere előtt fent volt az új kernel, akkor mehet fel megint, ugye?[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
pzoley
őstag
válasz Zirowe #15291 üzenetére
Egy nand backup megold mindent !! Előbb csinálj egy backup-ot, és utána ha akarod kipróbálod.Ha nem tetszik vissza a backup. De igen, wipe nélkül mehet fel, bár én mindig wipe-olok, de mivel ugyan azok az app-ok, semmi gond nem lehet.A kernelt bármikor felteheted, akár ezekre is.De én a helyedben előbb kipróbálnám alapból.
-
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #15292 üzenetére
Ok, az este folyamán még kipróbálom, csak most 20% alatt vagyok
Majd írok, hogy mi a helyzet.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz pzoley #15294 üzenetére
Ja, baromi nehéz!
Nyomogatni kell egyfolytában, és nagy nehezen meg lehet változtatni, majd a visszalépéshez is türelem kell!
Meg nálam már eleve furcsa a nyomásérzékelés is a programban, figyelni kell nagyon, hogy mit merre nyomok..[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Kérem a topik lakóit, hogy nagyobb tisztelettel viseltessenek egymás iránt, semmi szükség a személyeskedésre, a szakmai kérdéseket anélkül is remekül meg lehet tárgyalni - premete és delbarta mindenképpen érezze magát figyelmeztetve.
Ha meglátom, hogy a topikban bárki tovább piszkálja a másikat, azt kirakom egy időre.
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest