Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazmerr
aktív tag
válasz Palee17 #13112 üzenetére
Multi APN-re ezt talátlam (nekem is szívfájdalmam):
"I got same doubt.
I see the cupcake code,Google still highlight //TODO:Increase this to
match the max number of simultaneous PDP contexts we plan to support.It obviously Google hasn't supported the Mutiple APN (simultaneous PDP
contexts), it's not meet to their announce roadmap.So far if we want to active the second PDP context(ex: MMS),Andoird
will disconnect first PDP (ex:internet)then recovery it until MMS
sent." -
jaszy76
aktív tag
válasz premete #13138 üzenetére
Vegyes.
Az általad linkelt oldal szerint csináltam, de a hboot driver-t nem akarta elfogadni. Azt az első hsz linkjéből szedtem le. Egyébként klappolt minden, simán ment.
Nagyon nagy segítség, hogy a fórumon ki lett már tárgyalva az egész, tényleg kérdezni sem kell. Csak türelem kell hozzá. -
siofok
őstag
válasz r3v0Lut10n #13150 üzenetére
aha.nekem meg jó végülis a gyári keybord is,csak az lenne a jó,ha kilehetne venni azt a nyelvválasztó gombot onnan baloldalról!nekem az nagyon utban van.
OnePlus nord 2t
-
premete
veterán
válasz jaszy76 #13152 üzenetére
Akkor csinálok egy hboot tutorialt is, nálam valamelyik cucc felrakta, gondolom, ezért ment simán. Viszont tegnap este egy Eclaires cuccnál újra fel kellett tennem, mert nem tetszett neki, igaz, nagy gond volt azzal a desirével, még az OTA sem ment fel, újra kellett particionálnom a nand-ot, hogy meggyógyuljon.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz siofok #13153 üzenetére
ha csak magyar nyelv van kiválasztva akkor inaktív, de sajnos ott marad igen desire-ön én is a gyári keyb-ot használom. csak tabletre kellett jó (más) megoldás
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
siofok
őstag
válasz r3v0Lut10n #13155 üzenetére
ezis jó megoldás,ezt nemtudtam hogy akkor inaktiv lesz!így már nekem jóis!! az hogy ottvan nemzavar!
OnePlus nord 2t
-
Pszihonaranc
senior tag
helló, valaki tudna tanácsot adni, vagy van valakinek valami ötlete hogy mi lehet az akksimmal? valami eszméletlen gyorsan merül.... tisztába vagyok vele, hogy gyárilag sem bírja sokáig, de az enyém valami extrém ütembe merül... napi átlag 3 de van amikor 4 töltés kell neki, és amikor vonaton néztem egy filmet és hallgattam egy kis rádiót 100ról csutkára lement, pedig nem volt az több 2-3 óránál...
és hamarabb lemerül mint hogy feltöltődne hálózatból... -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Pszihonaranc #13157 üzenetére
nézd meg milyen process van beakadva, mit terheli maxon a procit. akksidnak aligha van baja (példa program : system panel (lite))
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
siofok
őstag
válasz Pszihonaranc #13157 üzenetére
hány mv van benn mikor 100%-ra felvan töltve?4197-nek kell benn lennie,akkor jó
OnePlus nord 2t
-
Daanika
tag
segitseget kernek!
tegnap jutottam hozza egy Desire-hez. Cseh orszagbol jott, a cseh T-Mobile-nak csinaltak, de gyarilag fuggetlen (csak annyi van, hogy a htc logo elott feljon a T- logo). igy gond nelkul megy az en sim kartyammal. viszont csak 2.1 update-1 van rajta. ranyomok a telefonban hogy software update, de azt irja, hogy up to date vagyok. olvastam itt forumon, hogy nyomogatni kell sokat. hat mar orak ota csinalom. van valami mas megoldas? (factory reset mar megvolt)[ Szerkesztve ]
-
Daanika
tag
válasz premete #13161 üzenetére
bocsanat, hogy ilyet kerdezek, de az miert jo nekem? mit csinaljak utana? csakmert Apple taborrol alltam at eppen a minap, es ott a jailbrake (root) arra volt jo hogy megnyissuk a filerendszert=tehat ne csak az apple altal alairt programokat tudjam telepiteni. akkor mar fel fogja ajanlani nekem a frissitest? (masik buta kerdes,hogy az 1.hsz-ben levo modon kell rootolni a 2.1es rendszert is?)
-
premete
veterán
válasz Daanika #13162 üzenetére
Alaphelyzetben az 1. hsz.-ben írtak szerint lehet rootolni: utána fel tudsz tenni bármilyen romot, el tudod tüntetni a T-mobile splash screent is (s-off kellhet hozzá), és akár a nand tárhelyet is át tudod particionálni.
-
jaszy76
aktív tag
Szasztok!
LeeDroid 2.2f mellé melyik rádiót ajánljátok?
A legújabbat tettem fel, de mintha megnött volna a fogyasztás a gyári (root előtti állapot) rádióhoz képest. -
Auriga
csendes tag
Melyiket javasoljátok inkább: Az Aurax Tsense-t, vagy a LeeDroid-ot?
-
james008bond
őstag
Hali!
"Megfőztem" életem első ROM-ját! PZoley leírása segített!Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #13175 üzenetére
És meg is kóstoltad ??
-
gofry
senior tag
jelentem daanika fórumtárs telefonja rootolva és leedroid 2.2f feltolva rá, tmobile splash sehol
-
premete
veterán
válasz jaszy76 #13178 üzenetére
Az mindegyik romnál jobban zabálja az akkut, mint a 2.2-es gyári rádiója, a 32.48.00.32u_5.10.05.30-as. Feltettem a Desire Z romot, ugyanolyan, mint a HD-rom (no camera), de a rosie forog benne. Persze, előtte ezt is kigyomláltam és a \system\app mappába beletettem még 7 alapprogramot (CallmeterNG, Lindamanager, startupauditor, task manager, shootme, qsysteminfo, karácsonyi livewallpaper), .
-
HIJ
őstag
Egyébként milyen különbségeket lehet felfedezni a lee az aurax esetleg a miui romok között? Mert ugye mindegyik egy alapra épül. A főbb irányok megegyeznek. Akkor mik a különbségek?
-
HaZse
őstag
válasz premete #13181 üzenetére
Ezzel nem értek egyet.
Nekem már 1 hónapja a MIUI van fennt és egyszer sem FC-zet, vagy fagyott ki, pedig csak update-zek.
Jelenleg a 11.05-ös van fennt, de sose fagyott, vagy FC-zet.
Lehet, hogy akkor nálad volt valami gond.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
premete
veterán
Nekem mindkettő lassúnak tünt, és még pár kollégának is, a gyári megfaragva sokkal gyorsabb, vagy a HD, vagy a Z-rom (utóbbi 2 -ben kamera nem megy)
Nem bonyolult egy romot megfaragni, és feltenni; és akkor olyan, és az van benne, amit szeretnénk.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
jaszy76
aktív tag
Olyan ROM létezik, ami teljesen a gyári froyo, csak az A2SD+ bele van integrálva?
Most gyomlálom a Lee-t. Pár cuccot beletett, ami nekem nagyon nem kell.
Meg idegesít, ahogy indul.
Szóval létezik sima Froyo + A2SD+? Keresgéltem, de eddig semmi. -
pzoley
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest