Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Faby
senior tag
válasz csacsi67 #11463 üzenetére
Annyit próbáltam még, hogy egy kölcsön Nokia telefonba beraktam a kártyát, és az sem látta! (elvileg sdhc kompatibilis az is)
Ha hazamegyek, annyit ki tudok próbálni, hogy egy másik kártyát beteszek, ha azt látja, ok.
Utána már csak azt kell kitalálni, hogy formázzam meg újra a kártyát, ha gépről sem fogom látni.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
gofry
senior tag
válasz csacsi67 #11539 üzenetére
Nem érzem akkora alulmaradásnak, gyakorlatilag két fej fej mellett lévő technológia, de pl az iphone4 -et a sima desirehez képest sem érzem olyan előrelépésnek, ami az árkülönbséget indokolná. A déziből egyedül a ROM hiányzik, ami adott a HDben. A HTCvel még picit az a baj időnként, hogy nem mindig ismeri fel azt, hogy mire is van igénye a usereknek. Az Apple ebben elég jó, bár inkább úgy fogalmaznék , hogy mindig kihagy valamit amire nagyon vágynak a userek, majd eladja világméretű újdonságként, ugyanakkor tény..kultuszt teremtett.
Én mindenesetre maradok a HTCnél, sőt az sem kizárt, hogy egyszer szert fogok tenni egy HD-re és lenyelem, hogy nagy -
premete
veterán
válasz csacsi67 #11945 üzenetére
Az enyém független volt, nem tudom, de az xda-dev topikjában a függőkhöz goldcardot javasolnak.
Az unlockeresek pedig azonnal visszaküldik a pénz, ha telenoros a cucc, valami miatt nem vállalják (sejtem, miért )Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
premete
veterán
válasz csacsi67 #12240 üzenetére
Működött, a sima desirén azonnal, a dhd-n 2 nap után, hogy töröltem a fiókot, és újratettem.
De most nincs se DHD-m, se Desire-m, egy x10i-vel nyomatom (ilyen xart még nem fogtam kézbe mondjuk)
Jön is vissza a "mezei" Desire, végigpróbáltam pár aktuális cuccot, de nem találtam jobbat.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
james008bond
őstag
válasz csacsi67 #12668 üzenetére
Szia! Quick System Info: SD card storage--értem.
A2SD---ez mi? Nálam total 287MB/126MB
Internal storage: 148/16.33
System storage: 250/12.2 --ez mi?Ezen hol látom az ext3-at?? Mert azt én 1 GB-ra formáztam le
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
barrasz
aktív tag
válasz csacsi67 #13128 üzenetére
Köszönöm a választ.
Bár gondolkoztam és tudnál ajánlani valamilyen romot amiben működik minden mert ugye a hd romban még nincs kamera és néha a gyerekek miatt jó lenne.
még nézegettem a LeeDroid V2.2f-et is és ehhez már rádió rom is kell.
Ilyenkor mindegy a telepítés sorrendje vagy először a rádió romot és utána magát a romot vagy fordítva?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz csacsi67 #13982 üzenetére
Használhatatlan azóta a desire-ed?:S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
titán
válasz csacsi67 #14382 üzenetére
5800-akon tökéletesen megy a Skype, többezer órányi beszélgetés van már bennük. A 720MHz-es Cortex A8-as Vivaz és a 430MHz-es ARM11-es 5800 között semmi különbség nincs a Skype minőségben és használhatóságban. De ennek annyira nincs jelentősége, hogy ihaj, nem venni akarok ilyet, hanem lecserélni, mert már öregecskék a Nokiák.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest