- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Vakegérke #78 üzenetére
Látod, nem érted, hogy az emberi farkastörvény nem állati farkastörvény. Egy szóval sem mondtam, hogy az erősebb zabál, a többi vár a sorára. Pont arról beszélek, hogy embernél nem így van. Nem is lehet így. De szükségleteink vannak. És az együttmőködés tud ebben változást hozni. Az együttműködéshez pedig közös nyelv kell, közös jelentéssel, közös érdekek együttes érvényesítésével.
Nem bántottál meg, mert nem értettél meg, ezért nem is érhetsz egyet velem. Nem tudok közös nyelven beszélni Veled, és ez az én hibám is.
Én egyetem mellett dolgoztam, és nagyon sokat küszködtem azért, hogy a kettőt együtt tudjam csinálni. Éveken át az egyik városban dolgoztam egyik nap, majd a másik városban bementem egyetemre a másik nap. Ingáztam, güriztem, lediplomáztam, és most is vagyonokat költök arra, hogy tanulhassak tovább, hogy azt csinálhassam, amit szeretek, és ahhoz jól értsek, esetleg jobban, mint az átlaga a szakmámban. Mindennek ára van, rajtad, múlik, milyen áldozatokat hozol meg a saját boldogságodért. Te döntesz róla. Ez a felelelősség igazából, hogy döntesz, és felvállalod mindazt, ami a döntéseddel jár...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen egeret válasszak?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- További aktív témák...
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-11800H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest