Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz
hanati64 #11894 üzenetére
Hmmm.
Rövid életű link volt. Semmi baj. Feltöltöttem saját tárhelyre -
Dwatti
addikt
válasz
hanati64 #4424 üzenetére
Szerintem ez a mikrofon -hangszóró hiba egy- egy egyedi eset lehet mert nálam sincs ilyen gond, előfordulhat néhány összeszerelési gyári - hiba de ez máshol is így van Blackberrynéll meg volt akinek lötyögött a kamera almánál meg a homgomb esett ki stb. -vissza kell vinni amíg lehet
iPhone 6 üvegfólia sem takart nálam ott volt kb 2 mm hiány. .
H8 Nillkin Amazing 9H/H+ Pro Tempered Glass fólia kb 1 mm nem takar a sarkoknál esetleg megvan 1.5 mm. Az Arc edge véltozatnál a szélek mivel 2.5D kerekített ott van egy kicsi homályos sáv az üveg csiszolás végett - de nem "hálós" és nem ment alá a por és szösz - az elműt 1 hónapban.Kép : Nilkin Arc Edge üvegfólia + Nillkin Super Frosted hátlap tok
-
hanati64
tag
-
Dwatti
addikt
válasz
hanati64 #3671 üzenetére
Téma választásnál magazin megtartása ( ha felajánlja) , lehet megoldja a problémát. Rakd vissza a gyárit utána váltsd újból. Vagy keress másik témát pl itt
-
-
peanar
senior tag
válasz
hanati64 #3675 üzenetére
De az, nekem is az van beállítva...
Ha nem változtattál meg semmit, akkor nem tudom, hogy mi lehet, nekem még sohasem jelent meg feketével semmi, igaz én nem facebukolok. Anno másik honor telefonomon akkor fordult ilyen elő, ha nem "gyári" témát használtam. Próbából próbálj ki egy másik (vagy az összes) gyári témát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest