- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
malnabokor #18150 üzenetére
Sziasztok!
Akkor lenne dicséretes a hozzáállása, ha mindig itt lenne és segítene a bajban. Tudom nem az ő dolga a romolás, de ha a gyári OTA tönkre vág egy telefont(lásd a P9 ), akkor kellene igazán ott lennie.
Szóval a véleményem a hozzáállásáról a Huawei-nek. Egy nagy 0.
Oké, írogat itt is és ott is, de semmi olyat nem ír, amit nem lehetne megoldani.
Ha én Magyar Huawei vezetö lennék, utasítanám a fórumon megjelenő dolgozómat, hogy olvassa az összes Huawei(Honor) topikot és ha kell segítsen.
Miért jó neki, hogy rengeteg téglát kell javítani garanciában?
Ugyanis ha bootloader locked állapotú és külsérelmi nyom nincs, akkor egy szoftveres tégla garanciális.
Ennyit szerettem volna leírni.
Bocsi a bepofátlankodásért, de ez kijött belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged