Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu



Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11951) JoeCockBill


JoeCockBill
senior tag

fuck, visszamentem 6os droidra, de véletlenül rányomtam a gyors frissítésre. aztán a szünetre, de örökre ott marad az értesítések között. el tudom tüntetni valahogy?

új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas

(#11952) mumuss válasza mumuss (#11950) üzenetére


mumuss
aktív tag

Software install failed. Hm. Azt írja, hogy nem jó verziót töltöttem le. Megpróbálom a másikat, hátha

Mate 10 pro/Note 10

(#11953) JoeCockBill válasza JoeCockBill (#11951) üzenetére


JoeCockBill
senior tag

hopp, asszem megvan.
egyébiránt megváltás ez a b131

új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas

(#11954) ricszol


ricszol
csendes tag

Sziasztok, valaki nem tudja esetleg a felső sávban lévő ikon szinèt hogyan lehetne fixálni b380 alatt. Engem már kezdetek óta zavar hogy feketére vált át világosabb hattèrnèl, miközben a fehèrrel is megmaradna a láthatóság. Viszont mikor bemegyek az alkalmazástárba marad feketén és nem látszik belőle semmi.

[ Szerkesztve ]

(#11955) ChrisLowe


ChrisLowe
csendes tag

Mágneses telefontartót használ valaki? Nem értek hozzá, de ez a mágneslap amit berakunk a tok és a teló közé nem zavarja a teló antennáit?

(#11956) Sanki válasza mumuss (#11950) üzenetére


Sanki
Topikgazda

Összefoglalóban a leírás.

JoeCockBill: olvass vissza párat és még találod a választ.

(#11957) mm89 válasza ricszol (#11954) üzenetére


mm89
őstag

Gyári téma?

ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

(#11958) dokee78


dokee78
félisten

Ez a B380 még béta vagy végleges?

(#11959) Dwatti válasza dokee78 (#11958) üzenetére


Dwatti
addikt

360 a végleges nugát. 380 egy frissítés (javítás) nem béta verzió.

[ Szerkesztve ]

(#11960) dokee78


dokee78
félisten

delete

[ Szerkesztve ]

(#11961) mumuss válasza Sanki (#11956) üzenetére


mumuss
aktív tag

Köszönöm szépen, már éjszaka sikerült. Proxyt nem állítottam át
Úgyhogy simán felment a B380

Mate 10 pro/Note 10

(#11962) Pato77


Pato77
csendes tag

Sziasztok.
Én kb. fél éve vagyok tulajdonosa egy Honor 8-nak. A posztom elején szeretném leszögezni, hogy a telefon az egyik legjobb ár/értékű telefon, nagyon meg vagyok elégedve vele. Erre a posztra kizárólag a 2 napja elvégzett frissítés vett rá, szeretném kérni az itteniek tapasztalatát, észrevételeit, az enyémekhez kapcsolódóan.
Szóval 2 napja frissítettem az EMUI 5.0-ra és az android 7.0-ra. Itt tenném hozzá, teljesen átlagos telefon felhasználó vagyok, tehát a telepítést is csak azért végeztem el, mert jött az üzenet, hogy elérhető, hát elindítottam.
Tapasztalataim, amire kérnék viszont tapasztalatokat tőletek, illetve ha valamelyik valami beállítással kiküszöbölhető, abban kérném segítségeteket:

1. A frissítés óta nekem határozottan úgy tűnik, mintha az akku hamarabb merülne. Átlagos használat mellett nekem este, mikor általában töltőre teszem, 40% körül van, de mióta frissítettem, már néznem kell, hogy biztos kibírja kikapcsolás nélkül töltőre csatlakoztatásig. Ez lehet?

2. Nekem a telefonon több email cím is be van állítva, mivel több (3) fiókom is van különböző okok miatt. A frissítés óta képtelen vagyok beállítani, hogy mikor rányomok az email ikonra, és előjönnek az emailek, ne valamelyiket nyissa meg a 3 közül, hanem a kombinált, tehát az összes email bejövő nézetét. Kiválasztani ki tudom utána már, hogy "Minden bejövő", de az előző rendszernél be lehetett állítani, hogy "Kombinált nézet" és mindíg azt nyitotta meg, így nem kellett tovább lépkednem, ha email jött, és esetleg nem azt a fiókot nyitotta meg, amire épp a levél jött. Csak hogy érthető legyen, az előzőnél ha levelem jött: Klikk az email iknonra->megnyílt a kombinált nézet, látható volt kitől és milyen email jött. Most: Klikk az email ikonra-> Klikk a 3 vízszintes vonalkára a menühöz-> Klikk a "Minden bejövő"-re. Ez a fájdalmam. Visszafelé nem kellene fejlődni, hacsak nincs erre valami beállítás, én nem találtam.

3. A legnagyobb halálom, és amit a camcungba is utáltam mikor befrissítettem. Alap esetben a régi rendszernél ha megnyomjuk a bekapcsoló gombot röviden, felébred a kijelző, ekkor megnyomva ugyan azt hosszan előjönnek az ikonok, ha jól emlékszem ezek: Repülő - Hang üzemmód váltás - Kikapcs - Újraindít. Namármost ezt megint, mint a camcungnál anno gyönyörűen megváltoztatták, így marad már csak a kikapcs és a restart. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem annyira evidens, hogy így némítom le, vagy teszem rezgőre a telefont. Az özemód váltásnak ennél könnyebb verziója nincs, erre kiveszik? Vagy ez programozható? Mármint ennek a gombnak a funkciója? Vagy ennél a telónál is búcsút inthetek ennek a funkciónak?

4. Chrome. Nos én a böngészésre Chrome-t használok. Mivel elég sokat fórumozok, sokat is írok fórumok szövegmezőjébe, mint itt is pl. Észrevettem, a frissítés óta nagyon nagy késéssel írja a szöveget. Értem ezt úgy, hogy mikor beírok egy szót, legyen az bármilyen, el kell telnie 1-2 másodpercnek, hogy kiírja a szót, szépen betűnként. Ha pl törölni akarok, szintén. Valakinél ilyen tapasztalat?

5. Tegnap használtam a gps-t, általában waze-el megyek. A világ összes kincséért sem akart jelet találni, ami a frissítés előtt ment mint a karikacsapás. Szívtam a fogam, meg nem voltam nyugodt, mert a a camcung előtt volt egy kínai telóm, és annak rettenetesen gyenge gps vevője volt. Nos, félre álltam és addig szenvedtem, még mire ezt az egy dolgot azt hiszem sikerült beállítanom, beírom ide, hátha valakinek van ilyen gondja. Szóval a frissítés alatt én nem tudom milyen beállításokhoz nyúl hozzá, és mihez nem, de az biztos, hogy a Speciális beállítások-> Helyhozzáférés-> Hely üzemmód menüben a "Wifi és mobil hálózatok használata (Akkumulátorkímélés)" volt bejelölve. Ezt átállítottam "GPS, Wi-FI,mobil hálózatok használata"-ra, és lám, a jel megjött. Ezt az előző rendszernél nem kellett külön áttállítani, ment rendesen onnantól hogy megvettem a telefont. Most hogy miért váltott át, nem tudom, de a frissítés miatt volt az tuti.

Vannak még apróbb dolgok, amik nem nagyon tetszenek, de ezek úgy gondolom már csak apróbb megszokási műveletek lesznek.

És a végére van olyan is ami tetszik, például hogy megoldották, hogy nem két oldalas a redőny, hanem két lehúzással lehet operálni, egyszer egy egyszerű nézet második húzásra a bővített. Illetve az is plusz, hogy lezárt képernyőnél is lehet rolózni.

Mindent összevetve, nekem eddig sokkal több bosszúságot okozott az update, mint örömöt, ha újra kezdhetném, nem frissítenék. Vissza kókányolni már nem akarom, így remélem hogy a fentiekre lesznek ötletek.

Bocsi ha hosszú voltam, és előre is köszi!

(#11963) bibi55 válasza Pato77 (#11962) üzenetére


bibi55
tag

Hát a leírásodból én nagyon úgy veszem ki, hogy nem volt a frissítés (és egyben főverzió váltás) után Factory Reset. Ha csinálsz egyet és újra belakod szerintem ezek az akksi, GPS, Chrome bajok megszűnnek. A Gmail-t nem tudom. :)

(#11964) szatocs1981 válasza Pato77 (#11962) üzenetére


szatocs1981
aktív tag

A kettes pontot csak megerősíteni tudom. Amint manuálisan kilövöd a gyári email kilenst, úgy a "minden bejövő" nézet - amit korábban beállítottál - magától átállítódik az egyik fiók bejövőire. :(( FR nálam megvolt.

Más:
valakinek a korai (HiCare-es) B360-ra megjött már OTA-n a B380?
Németek azt írják, hogy március 13.-ig mindenki meg fogja kapni... :U

[ Szerkesztve ]

(#11965) Pato77


Pato77
csendes tag

Laikus vagyok, pontosan hogy van a FR?

(#11966) bibi55 válasza Pato77 (#11965) üzenetére


bibi55
tag

:)

- Kikapcsolod a telefont.
- Úgy indítod el a telefont, hogy a hangerő fel gomb + a power gomb egyszerre nyomva tartod amíg be nem jön a recovery menü.
- Kiválasztod a Factory Reset lehetőséget, ekkor csinál egy alap beállítást.
- Végzett, akkor Wipe cache partition lehetőségre is tapizz rá.
- Tapizz rá a "Reboot device"-ra (Vagy "Reboot Phone" most pontosan nem tudom)

(#11967) istnag válasza szatocs1981 (#11964) üzenetére


istnag
addikt

Van egy csomó jó e-mail applikáció pl Blue mail

(#11968) spidangli válasza bibi55 (#11966) üzenetére


spidangli
csendes tag

Ennél is egyszerűbb ha Beállítások felső keresőjénél beütöd hogy "gyári" és kiválasztod a gyári beállítások visszaállítását :)

Nekem megoldotta az akku problémát most hibátlan !

[ Szerkesztve ]

(#11969) keszi1991


keszi1991
tag

Sziasztok, most vettem észre h a névjegyeim között mindenböl 2lett, és az egyik szám nélküli, nem értem h az h került oda..h tudom törölni azokat?

(#11970) bibi55 válasza spidangli (#11968) üzenetére


bibi55
tag

A kettő azért nem teljesen ugyan az.

(#11971) Pato77 válasza bibi55 (#11966) üzenetére


Pato77
csendes tag

Ja értem, akkor ez gyakorlatilag teljesen gyáriba teszi vissza a telefont, és mindent töröl. Akkor ez nekem most nem fain, mert nincs időm mindent visszapiszkálni rajta, amit eddig beállítottam. :O

(#11972) bibi55 válasza Pato77 (#11971) üzenetére


bibi55
tag

Persze, ezért is írtam hogy ha újra belakod. :) Főverzió váltás után egyébként is ajánlott csinálni. :) Ha lesz időd és lehetőséged szerintem csinálj egyet.

(#11973) keszi1991 válasza keszi1991 (#11969) üzenetére


keszi1991
tag

Megoldottam

(#11974) szendo777 válasza bibi55 (#11970) üzenetére


szendo777
tag

Ugyan azt csinálja a kettő, csak ha recoveryből csinálod akkor aktiválja a lopásvédelmi funkciót, és csak az előzőleg használt gmail fiókkal enged be. :)

Honor 10 kék

(#11975) felixo


felixo
őstag

Hogy tudok egy alkalmazást ujjlenyomattal lezárni ?

Redmi Note 9

(#11976) Quqesz


Quqesz
nagyúr

Na az első igazi bugom nugát alatt, hogy az egyik autónkban összepárosítható, de nem tud kapcsolódni a bt. Így nem is működik a bt kihangosítás(a másik autón meg simán). MM alatt ez rendben volt. Vkinek ötlete(nem volt fr)?

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#11977) Pato77 válasza bibi55 (#11972) üzenetére


Pato77
csendes tag

Rendben, köszi a segítséget.

(#11978) mumuss


mumuss
aktív tag

Sziasztok!
Bootloader nyitó kódot valamiért nem tudok lekérni. Tudna valaki segíteni?

Mate 10 pro/Note 10

(#11979) felixo


felixo
őstag

Most regisztráltam az Aliexpress-re és kaptam egy 3$-os kupont :

Ezt bármelyik vásárlásnál be tudom váltani ?

Redmi Note 9

(#11980) Sanki válasza felixo (#11979) üzenetére


Sanki
Topikgazda

Igen, írja is.

(#11981) jatszo válasza felixo (#11975) üzenetére


jatszo
aktív tag

Telefonkezelő-->Alkalmazás zárolása

(#11982) istnag válasza felixo (#11979) üzenetére


istnag
addikt

Használd az Applikációt, ott olcsóbbak a cuccok

(#11983) Sanki válasza mumuss (#11978) üzenetére


Sanki
Topikgazda

Hol akadsz el? Pontosabb leírás kellene.

[ Szerkesztve ]

(#11984) felixo válasza Sanki (#11980) üzenetére


felixo
őstag

Köszi.

Üvegfóliát szeretnék rendelni.

Van esetleg linked ?

Redmi Note 9

(#11985) fant0mi


fant0mi
addikt

Rendeltem Nillkin tpu tokot, meg MXVII tokot pont ket hete. Mondvan egy honap mire megjon, addig raerek a telefont megvenni, addig alszom is ra, kell is e nekem.
Basztikuli erre nem itt figyelnek a tokok a postaladamban? Kenytelen leszek most mar hamar megvenni. :D Mobilcornert neztem ki.

(#11986) Sanki válasza felixo (#11984) üzenetére


Sanki
Topikgazda

Most nem tudok linkelni, keress vissza és megtalálod.

(#11987) felixo válasza fant0mi (#11985) üzenetére


felixo
őstag

Én is tőlük vettem, bátran ajánlom őket.

Redmi Note 9

(#11988) felixo válasza Sanki (#11986) üzenetére


felixo
őstag

Köszi. Ha esetleg majd tudsz linkelni, tedd be ide lécci. Még soha nem rendeltem külföldről, nem szeretnék pofára esni. Köszi előre is.

Redmi Note 9

(#11989) berek21 válasza felixo (#11988) üzenetére


berek21
senior tag

Huawei Honor 8 Screen Protector Nillkin Amazing H
http://s.aliexpress.com/fqmQjaMf

Parancsolj. Nekem kb. 3 hete jött meg.

[ Szerkesztve ]

LG Velvet eladó!

(#11990) Kaminski


Kaminski
tag

Sziasztok!
Kb. gyorstöltéssel mennyi idő alatt kellene a telónak feltöltődni, úgy 20-30%-tól 100%-ra?
Mióta frissítettem össze- vissza, a gyors-töltési funkció, mintha halott volna. Dühítő nagyon! :(((
B131-ről B360 korai változatáig jó volt. B360 2.14-től B380-ig 30%-tól 80%-ig 3 óra alatt töltött fel :W
Vissza B131, onnan OTA frissítés B360-ig. Most itt tartok. FR volt több verzió telepítése után is, de nem javította meg!
Vmi ötlet? Jó teló volna, de ezekkel a frissítésekkel, úgy érzem elcsesztem! Vmi nagyon nem stim!

Honor 8

(#11991) felixo válasza berek21 (#11989) üzenetére


felixo
őstag

Köszi. Teljesen takarja a kijelzőt ?

Redmi Note 9

(#11992) istnag válasza Kaminski (#11990) üzenetére


istnag
addikt

Kábel/töltő, vagy csatlakozó hiba.
Egyébként minek erőltetted fel a 380-at? :U

[ Szerkesztve ]

(#11993) berek21 válasza felixo (#11991) üzenetére


berek21
senior tag

Olyat nem fogsz találni. Ez van.

LG Velvet eladó!

(#11994) Kaminski válasza istnag (#11992) üzenetére


Kaminski
tag

:R
És ezt, hogy tudná, kiszűrni, mármit, hogy csatlakozó v. töltő hiba-e?
B380-at? Midig a legújabb, legjobb kell..... :B

Honor 8

(#11995) istnag válasza Kaminski (#11994) üzenetére


istnag
addikt

A legegyszerűbb, ha kipróbálod a töltődet/kábeled egy másik gyors töltésre képes telefonon.

(#11996) mumuss válasza Sanki (#11983) üzenetére


mumuss
aktív tag

A negyedik lépésnél visszadob az első oldalra. Ráadásul kértem már le a P8 Lite-ra is 1 évvel ezelőtt, azzal a mail címmel nem is ment, asszonyét kellett megadnom, de ezzel sem jó

Mate 10 pro/Note 10

(#11997) mumuss válasza mumuss (#11996) üzenetére


mumuss
aktív tag

Rohadt chrome miatt volt...
Viszont valamiért nem fogadja el az imeit, ezért nem ad kódot

Mate 10 pro/Note 10

(#11998) mumuss válasza mumuss (#11997) üzenetére


mumuss
aktív tag

Na, a kód már megvan. Viszont az miért van, hogy a windows10 nem ismeri fel a telefont?

Mate 10 pro/Note 10

(#11999) espista


espista
senior tag

Jól értelmezem az összefoglalót, hogy B360-ról B380-ra csak nyitott bootloaderrel lehet frissíteni?

Romani ite domum!

(#12000) PeteePeti válasza espista (#11999) üzenetére


PeteePeti
őstag

Én azt se tudom mi az a bootloader, mégis sikeresen frissítettem B380-ra! :)

OnePlus 12 5G 16/512 Green | Samsung Galaxy Watch 6 44mm | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.