- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmoraan (r)
aktív tag
Hát, tudja a fene. Én úgy vagyok vele, a kezemen csak pontos órát hordok. A hétköznapi egy fémszíjas Helvetia, aminek a külseje már eléggé szétkopott, az alkalmi meg egy jobbféle Casio. A Casio 10 éves, kb. évente kell állítani, mert akkor már van benne egy perc difi, a Helvetia vagy 13 éve van meg, de csak háromszor állítottam, ebből kettő elemcsere után volt, a harmadik meg csak úgy eszembe jutott, de akkor is tizenöt másodpercen belül volt...
Ami meg a szépségéért van, az a falióra, ami úgy kilencven éves, felhúzva siet, lejáróban késik, és középen se pontos, valamint ha nincs vízmértékre beállítva, akkor meg is áll. Van valahol egy egy öreg láncos zsebóra, ami egyáltalán nem megy, meg pár régi Raketa, Made in USSR.
A legpontatlanabb órám a telefonomon van, és hiába mondják, hogy a percre pontosság úri allűr, én azt tartom, hogy hiába vagy akármekkora úriember, ha a vonat 13:08-kor elmegy, te meg 13:09-kor érsz az állomásra.Dabadab: a Batz-papuccsal történő felpofozásról elfeledkeztél.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Történt velem egy újabb érdekesség, ami a Magyarország effektus számlájára írható, így gondoltam...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest