Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmoraan (r)
aktív tag
Hát, tudja a fene. Én úgy vagyok vele, a kezemen csak pontos órát hordok. A hétköznapi egy fémszíjas Helvetia, aminek a külseje már eléggé szétkopott, az alkalmi meg egy jobbféle Casio. A Casio 10 éves, kb. évente kell állítani, mert akkor már van benne egy perc difi, a Helvetia vagy 13 éve van meg, de csak háromszor állítottam, ebből kettő elemcsere után volt, a harmadik meg csak úgy eszembe jutott, de akkor is tizenöt másodpercen belül volt...
Ami meg a szépségéért van, az a falióra, ami úgy kilencven éves, felhúzva siet, lejáróban késik, és középen se pontos, valamint ha nincs vízmértékre beállítva, akkor meg is áll. Van valahol egy egy öreg láncos zsebóra, ami egyáltalán nem megy, meg pár régi Raketa, Made in USSR.
A legpontatlanabb órám a telefonomon van, és hiába mondják, hogy a percre pontosság úri allűr, én azt tartom, hogy hiába vagy akármekkora úriember, ha a vonat 13:08-kor elmegy, te meg 13:09-kor érsz az állomásra.Dabadab: a Batz-papuccsal történő felpofozásról elfeledkeztél.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro FX570
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest