Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Én már töröltem az FB adatlapomat, és láss csodát, nyoma sem maradt semminek, mikor újraregisztráltam."
A legóvodásabb módszer, ha kapsz egy új GUID-t és kész. A régit nem látod, újként mész fel, de ettől még a régi nem feltétlenül törlődik, csak kap egy flag-et. Nem akarok paranoiás lenni, csak leírtam.

"Már korábban is leírtam, szerintem erről nem lehet vitázni, mert senki se tudja közülünk. De én azt nem értem, hogy ez miért itt böffent fel? Honnan tudjuk, hogy pl. az iWiW (vagy bármi más) nem tárolja az adatainkat adatlaptörlés után? Nem tudhatjuk sehonnan..."
Sajnos ezt sosem tudjuk meg egyik rendszernél sem.
--------------------
Más.
A 2010 decemberi adatvédelmi nyilatkozat mikor készül el magyarul, frissítve az oldalon?
-
ch003067
addikt
Az FB-t azt tudom, csak kicsit keresgélni kell, és már meg is van... No meg ha onnan töröltetni akarod magad, akkor azt hiszem 2 vagy 3 hétig nem szabad belépned, vagy valami ilyesmi...
De ha törtöd is magadat onnan, akkor se végleseges törlés lesz, mivel minden adatod megmarad a szervereken.. -
Nem. Többen is tapasztalták már, hogy törlés után néhány hónappal később visszamentek és ott volt a teljes kapcsolati hálójuk fotókkal, mindennel. Tehát vhol ott maradnak a dolgaid, noha nem publikusak. Innentől fogva csak idő kérdése, ki, mikor és miért ássa azokat elő onnan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bakker, azért nem semmi dolgok ezek :S
És nem közvetlen linkként merre találom ezt a funkciót?