Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErosenZold
senior tag
válasz
ch003067
üzenetére
Ki nem szarja le hogy mit állít a másik bizonyíték nélkül.
USA is azt állítja, hogy Iraq-ban vegyi fegyverek vannak, pedig nincs rá bizonyítéka.
Mondtam én, hogy vannak ott UFO-k? Ha egy szaros idegen el tud jutni a földünkre, hidd el azt nem tudnánk megfogni, de valószínű még érzékelni sem.
-
ErosenZold
senior tag
-
The Bachelor
tag
-
varga.balazs
aktív tag
Szerintem hogy ott vannak az adatok, az nem változtat sokminden. Lehet kérni, hogy tőlük nem kérsz több e-mail-t ezekután, a többi vele kapcsolatos dolog, amiknek esetleg kezébe kerülhet az adatod, az ha nem ott, akkor más forrásból megtudhatják. Amúgy nem tudom, de mintha láttam volna mostanában olyat, hogy törölni is lehetett. Most megnéztem, de már megint csak a felfüggesztés van kinn. Lehet ennél hallottam, vagy a myvipnél, hogy rámész a törlésre és ki se küldi a megerősítő e-mail-t...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest