- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Nagyon jó kis élménybeszámoló volt az is keltette föl elsőre a figyelmem hogy én pomázi lakos vagyok
-
wetomi
aktív tag
Egy csoportnak, a gyerekeknek van egy természetes hangereje, ezzel nincsen semmi baj. De az értelmetlen ordibálást, amikor az amúgy is csendes környezetben egymástól 1-2 méterre állva fennhangon kiabálnak, azt nem tudom megérteni. Biztosan velem van a baj. Én csak nyugalmat szeretnék.
-
Penty
aktív tag
Ahogy látom, nem csak én nem szeretem azt, amikor az erdőben járva hangoskodó csapattal találkozom. Nem értem, hogy az ilyenek miért nem maradnak a városban.
Arra már rájöttem, hogyha az ember nyugodtam akar az erdőben túrázni, akkor a hétköznapok az igaziak, mert jóval kevesebben vannak. Mifelénk hétvégén mindig "tömeg" van. -
Alchemist
addikt
Ismerős tájak... remek cikk!
-
Kuruc2
senior tag
Még kérünk.
-
wetomi
aktív tag
Ez utóbbi bejövősebb, bár még nem az igazi.
Legközelebb ha arra járok, viszek lámpát és megnézem a barlangokat is. Lámpa nélkül egyedül nem kockáztattam.
A Lom-hegyi lérak bázist pedig 2-300 méterrel kerültem el, mert nem tudtam, hogy ott van, pedig teljesen véletlenül indultam abba az irányba. Csak utólag, tudtam meg, miután az Urak Asztala kapcsán kezdtem keresgélni néhány információt. Legközelebb biztosan arra is megyek.
-
Gézengúz
addikt
Voltam már a Holdvilágárokban, nem is egyszer. Szép hely, ha arra jársz legközelebb érdekességképpen nézd meg ezt is....
Ja és a kis barlangoktól ne félj, rövidek, keresd meg a másikat is, én le is másztam bele, saját maga alá fordul vissza
Ezen a videón látni...
Ezt meg ne hagyd ki
-
mekker
őstag
Gratula, még sok ilyen cikk kéne ide!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kora tavaszi sárdagasztás az ébredő erdőben
- Óra topik
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- BestBuy ruhás topik
- Last Epoch
- Eredeti játékok OFF topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WOT - Roham
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest