Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Nagyon jó kis élménybeszámoló volt az is keltette föl elsőre a figyelmem hogy én pomázi lakos vagyok
-
Alchemist
addikt
Azt még csak megértem, hogy városizaj-elvonási tünetek miatt valaki kiabál néhányat, amikor megérkezik a természetbe... de hogy folyamatosan...? ennél lejjebb már csak az van, hogy az üvöltő gettóblasztert cipeli magával az erdőbe.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
wetomi
aktív tag
Egy csoportnak, a gyerekeknek van egy természetes hangereje, ezzel nincsen semmi baj. De az értelmetlen ordibálást, amikor az amúgy is csendes környezetben egymástól 1-2 méterre állva fennhangon kiabálnak, azt nem tudom megérteni. Biztosan velem van a baj. Én csak nyugalmat szeretnék.
-
Penty
tag
Ahogy látom, nem csak én nem szeretem azt, amikor az erdőben járva hangoskodó csapattal találkozom. Nem értem, hogy az ilyenek miért nem maradnak a városban.
Arra már rájöttem, hogyha az ember nyugodtam akar az erdőben túrázni, akkor a hétköznapok az igaziak, mert jóval kevesebben vannak. Mifelénk hétvégén mindig "tömeg" van. -
Alchemist
addikt
Ismerős tájak... remek cikk!
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Kuruc2
senior tag
Még kérünk.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
wetomi
aktív tag
Ez utóbbi bejövősebb, bár még nem az igazi.
Legközelebb ha arra járok, viszek lámpát és megnézem a barlangokat is. Lámpa nélkül egyedül nem kockáztattam.
A Lom-hegyi lérak bázist pedig 2-300 méterrel kerültem el, mert nem tudtam, hogy ott van, pedig teljesen véletlenül indultam abba az irányba. Csak utólag, tudtam meg, miután az Urak Asztala kapcsán kezdtem keresgélni néhány információt. Legközelebb biztosan arra is megyek.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Voltam már a Holdvilágárokban, nem is egyszer. Szép hely, ha arra jársz legközelebb érdekességképpen nézd meg ezt is....
Ja és a kis barlangoktól ne félj, rövidek, keresd meg a másikat is, én le is másztam bele, saját maga alá fordul vissza
Ezen a videón látni...
Ezt meg ne hagyd ki
-
-
mekker
őstag
Gratula, még sok ilyen cikk kéne ide!
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest