Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ELP2
csendes tag
Jaja
Emerson 
Volt sima ELP, csak elveszett a jelszóm
Nah de, az Assasint már rég eladtuk, mire kijött pc-n. És azóta 5 fokkal hidegebb van abban a szobában. Addig dőlt ki a hő a PC-ből. Másrészt, hogy kicsit bizonygassam: amit félévente PC-re költöttünk, abból évente lehet venni egy új konzolt.
Most naon megy a Zeppelin, Purple, és a Black Sabbath. Kocsiban nem mindig jó az ELP.
-
killipoly
aktív tag
Az nem érdekes annyira,bízom benne hogy nem fog elszállni a 9600gt és nem kell a gariztatás alatt integráltra fanyalodni
(megkérdezem akkor a Giga-s alaplap totyikban)
A VGA-s kérdésre nem kaptam választ.
+még szeretném megkérdezni,hogy az eddigiek alapján a 4670 hozza egy 9600gt szintjét?
Láttam a 4670 fórumban is aktívan irkáltál,gondolom sok tesztet végignéztél.Én is olvasgattam kb egy jó órát,de csak jobban megkavarodtam,ezért inkább a te összegzésedre támaszkodnék ha lehet
-
64b0r
aktív tag
Hát ti ketten szépen elbeszéltek egymás mellett!

"a szép lassan alsó középkategóriába csúszó HD3850 közelében teljesítő VGA"
Nem ezzel a résszel van baja Rover623-nak, hanem ezzel:
"a szép lassan alsó középkategóriába csúszó HD3850 közelében teljesítő VGA"
Mivel HD3850-es VGA van a konfigban, ezért, ha kiveszed a közelében szót, akkor a finnyások is megnyugodhatnak.Bocs, hogy beleszólok, de még pár ilyen postváltás, és sírva kaparom a falat.

-
Rover623
félisten
-
old gray
addikt
Én is '93-ban, nyáron vettem az első PC-met. 83500Ft volt (tisztán emlékszek rá, akkora élmény volt C64 után), AT286-os konfig 20MHz, baby ház (nem volt menő a torony kivitel, csak a fekvő), már nem emlékszem milyen memó volt benne, csak annyira hogy 8db chip alkotott 1MB-ot, Trident8900 512K-s vga és hasonló brutál cuccok voltak benne. Ja és a turbo gomb!
Kezd megint divat lenni, a Zotac csinált turbo gombos vga-t. Elég gáz sztem. -
BlueAthlon
senior tag
Jó cikk, egy-két apró észrevétel :
AliveNF6P igen csak jó kis lapocska az áráért, egy helyen láttam NF7G-t berakva, felesleges, nem jobb nála.
Egyik alapabb játékgépnél láttam, hogy radeon hd 3850 et még a mercury 420 ra akarsz ráereszteni, ez nem jó választás. Oda már az FSP is kell. Tapasztalatom ugyanis, hogy ezek a kis tápnak látszó tárgyak ( Codegen 400W és társai ), egy 5000+ X2 és 8600GT ig bírják biztonsággal, felette vége a dalnak.... le-le kapcsolgatnak pl Crysis mellett... Ezt a kérdést úgy kellene megközelíteni, hogy ezen alkatrészek mellett olyan VGA esetén, aminek már külső táp is kell, ott már komolyabb tápot tegyünk mellé.
Proci -ram esetén én inkább szerencsésnek tartom az Athlon Le-1620 és 1GB DDR2-800 as ram esetét, mivel kerek 2400 as CPU órajel mellett a 800 as ram is 800 on fog menni. Ugyanígy mondva a 4600 X2 rendben van, de fölötte mondjuk egy 5400 legyen a következő. Esetleg egy 5200as, mert ott AM2 boost kikerekíti az órajelet 2800 / 800 ram ig...
Háznak olcsó és jó alternatívaként a Codegen M619 est tudom ajánlani, normális szerelése , anyagválasztása és kinézete van a 7500 FT jáért.
Tápja pedig egy 4600+ / 8600GT gépet még némi tuning esetén is szépen elvisz. -
kételkedem
addikt
-
demagóg
aktív tag
Asrock dolog: akkor ugye ASUS-t sem vennétek?
Ha már így direktben kérdezed, nem.
Az Asrock tuning nélkül is pusztulós fajta, Asusnak is voltak szerencsétlen szériái. Pl. a jellegzetes FET elszállós lapok (kb. két éve), márpedig egy lapon van jó néhány belőle. Az idióta, okoskodó BIOS az állandó diszk boot sorrend átrendezéssel. Az SCSI vagy normál (RAID) kontrollerek idióta kezelése vagy nem kezelése. Amúgy amíg garban cserélhető addig nem akkora gond a minőség, leszámítva a cserével járó bosszúságot. Mercury: azért nem mindegyik száll el és nem mindegyik úgy, hogy viszi magával az egész kócerájt.
De egy 3000 Ft-os tápfeszvédő ezt is megoldja. Amúgy a netezős-office gép + DVD film + akár régi klasszikus (DOS-os ?
) játékokra teljesen megfelel az első (kettő) konfig. Így Asrockkal is. Lehet, hogy erkölcsileg hamarabb elavul. Na és? 5-6 éves gépek is tökéletesen megfelelnek erre a célra, pedig erkölcsileg már sehol sincsenek. Nálam is több ilyen van ami a mai napig ellátja a feladatát. A gamer PC meg mindig is egy gyorsan avuló kategória volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Emerson 

(megkérdezem akkor a Giga-s alaplap totyikban)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kezd megint divat lenni, a Zotac csinált turbo gombos vga-t. Elég gáz sztem.
De egy 3000 Ft-os tápfeszvédő ezt is megoldja. Amúgy a netezős-office gép + DVD film + akár régi klasszikus (DOS-os ?