- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mania
senior tag
Azért voltak olyanok amik mobilhoz képest jó képeket csináltak.
Pl: SE K750i, K800i(ezen ráadásul rendes villanó van) -
lezso6
HÁZIGAZDA
Akkor írná, azt hogy LED-"vaku". De simán a vakuról nekem rögtön az jut eszembe, hogy fényképezni akar vele, hiszen a vaku az villan, nem világít...
Nem a mobillal fotózás nem marhaság, hanem ha ez a szempont. S ezzel most nem egy okostelefon vs kompakt gép vitát akarok kirobbantani, hogy lefussuk a szokásos köröket.
"szeretnék én is egy napig HG lenni hogy kedvemre halmozhassam a hülyeséget"
Persze, mióta házigazda vagyok, kurva nagy a pofám, kussoljon mindenki aki beszólna nekem, tehát te is, különben a jutalmad banán!

-
Móci
addikt
Az Omnián lévő vakut én is rengetegszer használom zseblámpaként, s ha nem lenne, akkor bizony eléggé nem tetszene.
Nekem is csak ennyi a bajom a Galaxy 3-al. Különben venném, bár lehet, hogy így is az lesz. -
Ice!?
őstag
-
DEJVID
őstag
-
madstunt
addikt
LMAOWROTFALOVL
Bravó most menj vissza a táblához és írd le 100-szor, hogy: "Nem hiszem azt a világról, hogy csak az én igényeim léteznek!"
Az tény, hogy a Galaxy S fotói elég alják de pl a LED-es vaku jól tud jönni sok helyzetben, zseblámpát helyettesítve példának okáért. Ma például gépszerelés közben vettem jó hasznát..
Azt, hogy a mobillal fotózást marhaságnak tartod azt is kommentelném: felvilágosítanálak, hogy nem csak címlapfotózásra lehet fényképet készíteni meg a canonnikonolympus fotópályázatra.
Lehet magad örömére, esetleg valamilyen pillanatott megörökíteni, sőt sokak nem érzik hogy szükségük lenne valami félmilkás pentaxra mindezekhez
szeretnék én is egy napig HG lenni hogy kedvemre halmozhassam a hülyeséget

-
kmisi99
addikt
az egy dolog hogy ocsmány képet készít(a hozzértők szemében) De nem mindíg lehet az embernél egy százezres tükörreflexes csoda! Arra tökéletes ha valami érdekeset le akar kapni! Amúgy most én is ebben a helyzetben vagyok hogy melyiket kellene megvenni de végül a galaxy S mellett döntöttem! A brutál hardver és a kijelző miatt!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Desire vakuval is ocsmány képet csinál, mint kb. az összes mobil, szóval szerintem ennek nem kéne szempontnak lennie,
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
moha21
veterán
-
Ice!?
őstag
-
Drenadar
veterán
minek 4"-os kijelző? persze tudom, van aki arra bukik.
Akkor meg ott a desireHD, az már 4"...moha21 : szerintem is felesleges rá vaku... jó vele néha fényképezni, arra bőven elég, amit tud, az sem egy nagy szám.
-
moha21
veterán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Ice!?
őstag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Oliverda
félisten
-
lezso6
HÁZIGAZDA
"Samsung Galaxy S: Nincs vaku"
Már megbocsáss, de te hüje vagy.
Mobillal fotózni? Minek? Meg amúgy is ritka szar kamerája van a Galaxy S-nek. 
Nem a Galaxyt védem, csak hát ez nagyon gyenge érv ellene.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- Mesterséges intelligencia topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konteó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napelem
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)