Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
elekresz #1298 üzenetére
GPS + sok fénykép és video meg tudja enni az akku-t gyorsan. Ilyenkor reggeltől estig pont kibírta nekem bármelyik Pixel.
Melegedés volt amikor megjelent a Pixel 6. Több alkalommal sikerült rebootig használni, de ez már nem aktuális kb egy éve. Javítva lett majdnem minden ilyen hiba.
A benne lévő modem pedig... hát igen. Nekem nem volt vele szerencsém... -
Csápájev
őstag
válasz
elekresz #1296 üzenetére
GPS problémát nem vettem észre,szerintem azzal semmi baj.
Aksija olyan átlagos,semmi különös, nem kiemelkedő,de nem is rossz, talán az bosszantó,hogy ennyire lassan tölt, 18w, vicc,már vezeték nélkül kéne ennyivel tölteni
Egyik sim csak e-sim lehet ezt kalkuláld bele,illetve,hogy mely szolgáltatónál vagy az sem mindegy egyelőre, erről sokat írtunk itt.
A fotók kifejezetten jók,talán a legjobbak közé sorolódnak ebben a kategóriában.
Melegedni melegszik,ez igaz, kicsit fura is nekem.
Nincs benne face id, ezt csak azért írom,mert kiránduláskor lehet te ezzel oldasz fel,ha kesztyű van rajtad.
Hívás indításakor nekem általában recseg egyet,aztán utána semmi gond,csak nem tudom mi ez, ismerős valakinek a jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Energiaital topic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest