- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
válasz
Blamazs #2186 üzenetére
Jó neked, én egész nap töltöm, mikor épp időm engedi,este így is lemerül.
Én pixelt most egy pár évig hanyagolom.
9a-tól mondják jobbnak őket, állítólag a 8a még hasonlóan melegszik és merül.
Vicc...
Minden kínai telefon 60-100w töltésre képes,nem tudom miért olyan nehéz ezt megugrani a Googlenek. -
Csápájev
őstag
"2025. július 8-án elindul a Pixel 6a kötelező szoftverfrissítése, amely fontos akkumulátor-kezelési funkciókat tesz elérhetővé bizonyos 6a eszközökön. Ez a frissítés csökkenti az eszköz akkumulátorának kapacitását és töltési teljesítményét, hogy csökkentse az akkumulátor túlmelegedésének kockázatát, ami veszélyt jelenthet a felhasználókra"
De jó, úgyis olyan gyorsan töltött eddig és az aksi kapacitás is annyira szuper volt 😆
-
Csápájev
őstag
Ma stabil romon kétszer akartam fizetni Google Wallettel (otp-s kártya), egyszer sikerült,egyszer nem érzékelte a kártyaolvasó.
Elég rég használtam a kis Pixelt, elvileg működnie kéne vagy csak Simple pay Plusban fog? -
Csápájev
őstag
Sziasztok
A héten újra húzom a Pixel 6a-m.
Van bármi előnye ha belépek a béta programba ? Ha igen, pontosan mi?
A dolog gyakorlati része érdekelne olyantól aki a bétában van vagy volt.
Az elméleti részével tisztában vagyok.
Tehát hogy instabil -e a béta, illetve hogy van-e bármi gyakorlati előnye hogy belépek.
Nagyon köszi -
Csápájev
őstag
Kijelzőt cseréltetett már valaki? Hol és mennyiért sikerült? (sajnos leejtettem)
-
Csápájev
őstag
Hát rég volt már olyan telefonom,amit ennyire nem kedveltem.
Jó nagy csalódás a Googletól,azt hittem egy kicsit jobb,mint egy Xiaomi,de nem.
Melegszik brutálisan, a kijelző gyenge, az aksi kicsi, a töltés lassú, a névjegyzéknek True Phone-al is kell 5mp mire betölt.
Beszélgetés közben sokszor recseg, nincs arcfelismerés, ilyen-olyan kis bugok is előfordulnak (mini billenytűzet jelenik meg olykor), a frissítések fél óra alatt települnek, ráadásul az egyik routerem wifi jelét egyfolytában eldobálja és a hosszú töltő kábelem se szereti, tök random kitalálja,hogy egyfolytában föl-le csatlakozik ha azt dugom bele. Aztán máskor semmi baja vele.
Bizonyos alkalmazásokat sem szeret...
Itt van mellette egy régi Meizu telefon,azzal konkrétan semmi hasonló probléma nincs. Minden routert szeret,minden kábellel tölt és még a kijelzője is szebb -
Csápájev
őstag
Ti melyik telefonkönyv / tárcsázó programot használjátok? Mindegyik olyan lassú,hogy őrület.
-
Csápájev
őstag
Nektek működik a Viber?
Kb egy hónapja hiába frissítik, az új verzió se működik. -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Yettelen ott van lehetőségként az előnyben részesített hálózat típusok között az 5g. Telekomos kártyámnál ilyen lehetőség nincs.
Ez azt jelenti, hogy csak a yettelen múlik az 5g? -
Csápájev
őstag
Nagyon rég küzdök vele, hogy eldobálja a wifit, folyamatosan. A családban van másik két teló,azok atom stabilan felcsatlakozva maradnak, sőt a Tv-m is. Újratelepítésen kívül nincs más ötletetek ennek a megoldására? Nem korlátlan a netem és pár nap alatt lemegy a 10 giga mobilnetem ha nem veszem észre és így nézek videókat
-
Csápájev
őstag
Nekem a legutóbbi frissítés jobb aksi időt hozott,ti is tapasztaljátok?
-
Csápájev
őstag
Akik Telekommal bétát használnak, azoktól kérdezem, hogy frissítés után tényleg van 5g mindenféle mókolás nélkül? Ezt írják Facebook pixel totyikban.
-
Csápájev
őstag
Nagyjából 10 percenként eldobálja a wifit, ami nem lenne akkora baj,de nem csatlakozik vissza automatikusan. Semmi kedvem újra telepíteni. Más megoldás nincs?
Lépjek át bétába? Ott jobb a helyzet? -
Csápájev
őstag
Tényleg? Ilyen van,hogy csere terméktől nem lehet elállni?
Nekem pár éve egy másik helyen a tv-t nem akarták visszavenni,mondván hibás,cserélik.
Mondtam,hogy jó,akkor az új tévétől szeretnék elállni és végül visszakaptam a pénzt.
Egyébként szerintem ne indokolj,14 napon belül indoklás nélkül vissza kell adniuk a pénzt. -
Csápájev
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy dji miki, de hiába dugom a telóra,automatikusan nem azt akarja használni,hanem a telefon sajátját. Mit kell állítani vajon?
Youtube videókban egyszerűen bedugják és kész. -
Csápájev
őstag
Mivel rendszeresen 38-40 fokra ugrik a teló egy fél órás instázás alatt is, elgondolkodtam a gariztatáson. FirstPhone nál vettem, oda kell vinnem gondolom. Google -höz nem tudom valahogy közvetlenül? Mert az tuti hogy itthon legyalulják, azt mondják egy program okozta és nem változik semmi 😄
-
Csápájev
őstag
A vízállóság pontosan mit jelent? ha beteszem egy pohár vízbe 10percre,kibírja vagy csak inkább csepp álló?
VAgy ne kisértsem a sorsot?
-
Csápájev
őstag
Ajánljatok légyszi jó fali töltőt! Ez pl?
Elsősorban itthonról,de persze aliról is megrendelem,ha valami nagyon bestbuy van ott. -
Csápájev
őstag
Mostanában eldobálja a wifit és nem akar magától újra kapcsolódni. Van erre valami megoldás?
Elfelejtésen már túl vagyunk, utána is ez a helyzet.
-
Csápájev
őstag
Van egy érdekes dolog,amit megfigyeltem.
Volt nálam most egy piszok gyors motorola edge 30 fusion és egy realme gt2 10/256, és bár nagyon gyorsak, valahogy Pixelnél van egy nagyon smooth érzés,ami ezeknél nincs.
Nem tudom jobban megfogalmazni, valahogy nagyon gördülékeny a rendszer.
Én halucinálok vagy ez lehetséges? -
Csápájev
őstag
válasz
zpph044 #1779 üzenetére
Menüben megtalálod. Beállítás,hálózat, sim kártya és ott kell lennie.
Az előnyben részesített hálózattípus fölött.
Ha nincs ott,akkor nagy valószínűséggel nincs bekapcsolva.
Próbáld ki,hogy kikapcsolod a 2g hívást és ha nem tudsz telefonálni,akkor ügyfélszolgálatot kell hívni,hogy kapcsolják be. -
Csápájev
őstag
Nektek a melegedés mennyire probléma? Ha nyomkodom 1 órát insta, Face stb 38-39 fokos lesz Aida64 szerint. Nálatok?
-
Csápájev
őstag
válasz
TaylorPro #1768 üzenetére
Mostanában olvasom az A54 topickját, számomra döbbenetes,hogy vannak emberek,akik egész nap azt nézik mikor mit tudnak még kikapcsolni,hogy ne merüljön az aksi
Tényleg már azon agyaltam beírom,hogy ha kikapcsolják a telefont,akkor még tovább fogja bírni egy feltöltéssel,de persze nem akarok trollkodni.
Én egyszerűen csak használom,be van kapcsolva nagyjából minden értesítés stb. Bluetooth az egyetlen,amit kikapcsolok,mikor nem kell. -
Csápájev
őstag
A recovery menübe hogy lépek be?
-
Csápájev
őstag
Eladáskor elég egy szimpla gyári visszaállítás? Töröl mindent?
-
Csápájev
őstag
Az aksival én sem vagyok elégedett, nagyon neccesen bír ki egy napot, ami nem lenne akkora baj,ha nem ilyen tetű lassan töltene.
-
Csápájev
őstag
Itt írtam róla picit
Vannak hibái,de speciel stabilnak stabilnak érzem,mire gondolsz pontosan?
A rendszer smooth nagyon.
5g nincs, ezt gondolom tudod. -
Csápájev
őstag
Érdekes ez a kijelző, korábban amoledes telefonjaim voltak,nem tudtam mit tud az oled.
Ami nagyon fura,hogy 100% -on szuper a fényerő, veri a régi amoledest,de ahogy elindulunk lefelé, nagyon hamar beesik a fényereje.
80% környékén már világosabb az amoled (szintén 80%-on), 50% környékén meg már szinte tök sötét a Pixel képernyője, az régi telefon amoledes meg még tökéletesen látható. Ez csak nálam van így,hibás a teló vagy ez ilyen? -
Csápájev
őstag
válasz
Csápájev #1650 üzenetére
Erre nincs esetleg ötletetek? Messze van tőlem az alza,nem mennék fölöslegesen
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,egy olyan problémám lenne,hogy egy Osmo Pocket 1-et szeretnék a telefonhoz csatlakoztatni. Szimplán tökéletesen működik,de én közbe szeretnék iktatni egy kábelt.
Így,mint a videóban
Na,hát ezt itthoni szettből úgy tudtam megoldani,hogy volt egy kábelem,ami usb c anya - usb a és ezt kötöttem hozzá a telefonhoz kapott átalakítóval, így:
Na,ez így nem működik.
Vajon,ha veszek egy usb c anya és usb c apa kábelt,azzal menne? Vagy felejtsem el?
-
Csápájev
őstag
válasz
Sajti84 #1645 üzenetére
A beállításokban a volte gomb alatt a 2g hívást kapcsold ki.
Ha így nem tudsz telefonálni,akkor hiába van ott a beállításokban,nincs volted. Be kell kapcsoltatni az ügyfélszolgálattal.
Ha azt mondják be van kapcsolva,akkor verd az asztalt,hogy márpedig nincs,mennie kéne. -
Csápájev
őstag
Nekem az a zavaró nagyon,hogy melegszik sima hétköznapi appoktól.
Insta,face stb. és azt veszem észre,hogy meleg a telefon.
Szerintem egy PUBG-től felgyulladna -
Csápájev
őstag
Stabil romon legutóbbi frissítés óta azt csinálja, hogy olykor eldobja a wifit és nem csatlakozik vissza rá. Pedig be van kapcsolva az automatikus csatlakozás. Ha rányomok, akkor persze csatlakozik,csak így sikerült vagy 3 giga mobilnetemnek búcsút mondani,mert nem vettem észre hogy nem wifin vagyok
-
Csápájev
őstag
Egyes powerbankokból jó nehezen veszi fel a töltést, szerintetek ez töltené?
Ulanzi BG-4
A stabil rom egyértelműen jobban merül,mint a béta szerintem.
Végül sikerült egyébként bekapcsolnom telekomon a 4g hívást, SMS-ben a +4GHANG kód elküldésével. -
Csápájev
őstag
Nekem stabil rom alatt nem működik a Telekom volte. 2g hívás van, 4g internet van, 4g hívás nincs.
Lehet nekem is ez a betelefonálás lesz a megoldás? -
Csápájev
őstag
Nincs benne face id.
Az aksija olyan átlagos,sajnos csak 18w tud tölteni.
Melegszik is,ez játéknál lehet probléma.
Melyik szolgáltatónál vagy? Diginél nem tudja a voltét,max a 2g hívást.
Két sim közül az egyik csak e-sim lehet.
Fotóban videóban kiváló, a mikrofonja szuper szerintem, a rendszer gyors bár kicsit sokat fogyaszt.
Merrefelé laksz? A GSM térerő problémás tud lenni olyan helyeken,ahol egyébként is gyengusz a térerő. -
Csápájev
őstag
Ha Stabilra átálláskot törlöm az e-simet, hogy állítom vissza? Nem emlékszem kaptam e qr kódot 😆 yettel
-
Csápájev
őstag
Vettem egy TelekomDominot kipróbálásra,de nem akar aktiválódni, a telekom se érti,másik telefonomban működik,itt azt írja nincs hálózat.
Visszaolvasva ezt találtam [link] ,de ezt pontosan mit jelent? Nekem kell valamit beállítani vagy a telekomnak? Csak mert direkt kérdeztem,hogy nem lehet,hogy valamit nekik kéne még bekapcsolni? -
Csápájev
őstag
Szerintem sokan azért csalódnak az új telefonok aksijában (mindegyikében szinte), mert azt látják,hogy az eddigi aksi 1 napot bírt és mondjuk 3000mAh volt, az új,akkor biztosan sokkal jobb lesz,hisz az új telefonban 4500 mondjuk...
Csak azt nem számolják bele,hogy nagyobb a kijelző, nagyobb a teljesítmény, 4k-ban megy a videózás stb. és emiatt az új ugyan úgy 1 napig bírja nagyjából,mint a régi.
. -
Csápájev
őstag
Kéne nekem itthonról egy USB-C - 1 x USB-C + 1 x 3.5 jack audio adapter.
Ez elvileg jó,ugye?
Hangminőségben hozza azt,amit egy apple usbc-jack átalakító? Vagy érdemes vennem külön egyet arra az esetre,ha csak zenét hallgatok? -
Csápájev
őstag
válasz
Strabonyec #1342 üzenetére
Én kiszerettem a Xiaomikból. A face id hiányzik nekem ebből a leginkább.
-
Csápájev
őstag
válasz
Strabonyec #1338 üzenetére
Én a Yettel miatt fejlesztőin vagyok, hát eléggé zavaró meleg tud lenni. Olyan,hogy inkább letennéd
De Xiaomit nem vennék helyette az tuti 😆
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nioh 2 (PS4)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest