Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgabee
tag
Sziasztok.
Xiaomi redmi note 2-és Lenovo k3 note között vacillálok.
A k3-ra van rengeteg rom a nedromon,és kijön hozzá az android 6.0-is.Ha xiaomi mellett döntök EUSTOCK-tól rendelem,és megkére a cimborám,hoyg a cége nevére vegye.Így 42 ezer az ára.A Lenovo 44.000Ft tinydeal-ról.
Az akku üzemideje meddig bírja?És a telefonnal mi a vélemény általánosságba?(kamera,hangerő,ilyesmi.
Van-e valami típushiba,vagy akármi.Remélem eltudom dönteni melyik legyen a kettő közül.Várom a véleményeteket.Köszi!
-
-
csgabee
tag
akkor most menny is az üzemidő?A hangerő csak is a hátsó hangszórókra értendő.Igaz úgy tudom van androidban egy menü eldugva ahol fellehet húzni azt is.
-
csgabee
tag
Valaki vásárolt már innen?
162 dollár a note 2 prime-ért nem lenne sok úgy érzem.
Ha jól tudom eu raktárból szállításnál nincs vám.Ha tutira tudnám már rendelem is.
Gondolom full magyar ez is,és fellehet tenni az Általatok írt okosságokat rá.
Na még a külföldi garancia a kérdés. Hogy működik-e a gearberst gariztatása............... -
csgabee
tag
Van aki már vásárolt az EUstoktól nettó áron eu-s adószámmal?
Egyik cimborámnak van cége,és ,ha nincs hátránya belőle,vagy akármi fizetnivaló,akkor megkérném rá,hogy vegyen nekem egyet onnan.49.917 Ft lenne a xiaomi not 2 prime.Magyar 1 éves garral.Ami nem mindegy!!!!
-
csgabee
tag
válasz fene_vad #13397 üzenetére
geirbest-el kapcsolatba mik a észrevételek?
Ha véletlen bedöglene a teló-lehet gariztatni?
Azt lehet 100-ból 100 embernek jó lesz a telója.
Nem tudtam ismerőst aki megvenné EUstock-ról áfamentesen nekem.
Így a gearbest-es nagyobb testvér 32 gb memória,ás 2.2 procival lenne a választás.
Várom a véleméynetek gearbest-el kapcsolatba.Köszönöm! -
csgabee
tag
Srácok,mi ez az akkuidő probléma?Épp most döntöttem el,hogy ilyen telót választok.De azért szeretném,ha egy napot vígan kibírna.Egész nagy akku is van benne.Ennek másfél napot elkéne menni,ha az ember keveset beszél,és kevesebbet nyomkodja."szerintem"
Ha hagyom a gyári rendszert,és arra frissítek rá,és nem buherálom,akkor is gyorsan lemerül?
[ Szerkesztve ]
-
csgabee
tag
válasz kakuk.tamas #13483 üzenetére
És így mi az észrevétel?
-
csgabee
tag
Tegnap rendeltem meg a redmi note 2- telefont eustocktól,és 8 órakor csengetett a GLS futár Minden ok,csak ajánlani tudom a webshopot.
-
csgabee
tag
Ezt ismeri valaki?Errefelé ez a divat fólia helyett.Nem tudom beruházzak-e.
Valami jó bőrtokot is ajánlhatnátok... -
csgabee
tag
próbáltam megtenni a következő lépést.youtube,hogy menjen.
"1. delete file "libwvdrmengine.so" in /system/vendor/lib/mediadrm/
2. Reboot device."root explorert leszedtem,és meg is találtam,de sehogy se törli ki.
Mit rontottam el?
7.1.1.0 stabil gyári rom... -
csgabee
tag
-
csgabee
tag
válasz Milestone2 #14113 üzenetére
Milestone2 segítségével megy a lánchíd witget Urak .
Ezidáig tetszik a 7.2. -
csgabee
tag
A dolby atmost próbálta már valaki feltenni?Ha igen segítsetek a progit elérni.és,hogy
miképp tegyem fel... -
csgabee
tag
A dolby atmost ajánlom mindenkinek.Nagyon szépen szól,és fokokkal hangosabb is.
Youtube videónál meglehet oldani,hagy képernyő letételkor is menjen?
-
csgabee
tag
stabil 7.2.1 -re van valami jó kamera program,ami jobb képeket készít,mint a gyári?Sötétben elég pocsék a kép sajnos.....De amúgy se tökéletes.A régi SE xperia ray- em ebben a pillanatban szebbet csinál.Úgyhogy valami biztos szar a rom-ban......
-
csgabee
tag
Ez a Viper4Android jobb,mint a dolby atmos?
Az atmos eddig nagyon tetszik.Csak gondoltam rákérdezek,hátha a másik jobb. -
csgabee
tag
Stabil 7.2.1 re valami jó kameraprogramot ajánlatok lègyszí.Tettem fel play áruházból próbára,de televan reklámmal.
-
csgabee
tag
Marshmallow szerintetek mikor lesz rá?
És,ha lesz érdemes lesz váltani? -
csgabee
tag
Valami jó zenelejátszó prigit ajánljatok kérlek....
a poweramp nagyon tetszik,de örökké liszenszet kér.Valami hasonló minőségű lejátszót szeretnék. -
csgabee
tag
szerintetek Sennheiser MX 170-el szépen szólna a teló?
Szeretnék 5000ft alatti normális fülest venni.
Vagy esetleg másik javaslat?A dolby atmost javasoljátok rá?Most rajtavan,és a gagyi fülessel szebben szól,és hangosabb is sokkal.
[ Szerkesztve ]
-
csgabee
tag
válasz Ezekiel Ston #17045 üzenetére
Köszi a felvilágosítást.Ez fokokkal jobb lehet a 3-nál.
Ha jól számolom 5400Ft kb. az ára?Lehet átpártolok,és köszi a tippet.Mennyi idő alatt jön meg innen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest