- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Amit írok hangsúlyozom a saját véleményem. Én egy átlagos felhasználó vagyok.
Végig próbáltam az xda-n és a miui-n található összes romot. Egytől egyig mindegyiknél találtam kisebb nagyobb hibát. Volt amelyiknél szabályszerűen meleg volt a telefon. Rádió hiánya.Többszöri váratlan lefagyás, újraindulást tapasztaltam.( Xposed jó lett volna pedig.) Jelzett wifi eldobálás, pedig a routert 2,4-re és 5-re is be van kapcsolva.
Kb 2napja használom az v5.11.26-os romot tiszta telepítési, kiegészítve az automate save battery és az mount sd -jéven. (64gb kártya miatt is. Arra figyelni kell,hogy a kisegítő lehetőségeknél be legyen kapcsolva.)
Egyszer sem volt lefagyás, újraindulás, az akkumulátor idő jelentősen megnőtt. Maximálisan elégedett vagyok. Remélem spóroltam egy kis időt azoknak akik ki akarják próbálni ezt meg azt a romot. (Nem hiszem hogy van értelme!)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest