- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Jim Tonic #201 üzenetére
Höhö. Egyrészt próbálkozás. Ezért megcsinálni így az oprendszert... Másrészt a Surface szerintem meghal majd a fogyasztásnál.
Hát én sem mondanám, hogy átlátom az egészet. Nekem az a tapasztalatom, hogy sima notebookon kínszenvedés a Win8 a Win7-hez képest, és látom, hogy nagyon sokan vannak így. És a touchpad közelebb áll a touch screenhez, mint az egér, ebből azt gondolom, hogy asztali gépen sem lehet nagyobb élmény használni.
Hogy mit fognak szólni azok, akik hagyományos notebookot vagy desktopot vesznek, és Win8-cal kapják, jó kérdés. Nem tartom valószínűnek, hogy a touchscreen elterjed a sima notebookoknál, pláne nem az asztali gépeknél.
Eleve nem tudom, hogy ez a Metro felület a Microsoft szerint normál gépre is tökéletesen jó, vagy inkább arra számítanak, hogy ugyan kaotikus kissé ez a hibrid megoldás, de az érintőképernyők gyorsan elterjednek. A WinRT / Metro közös platformot hoz létre az asztali gépek és a tabletek közt, de hogy az x86 változatot miért "erőszakolták meg" ennyire UI szinten, az nem világos.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
Új hozzászólás Aktív témák
it A Torontóban ma elstartolt Worldwide Partner Conference rendezvényen bejelentették az új operációs rendszer kiadásának menetrendjét.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest