- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
válasz
viharhozo #29 üzenetére
:)
Én ponn a másik oldal vagyok.
Egyszer vagy két éve előző munkahelyemen bejön a ''számtekes'' srcá, hogy ellenőrizni kell valamit minden gépen, ezért pár perce abba kellen hagynom a munkámat. Tessék cimbi!, mondom én előzékenyen. Beül a gép elé, újraindít, kódol bios. Újraindít, gép megy, win ok. Kérdem én (olyasfajta pofával, mait nagyon szeretnek az IT-s kollégák): ez most milyen frissítés volt, mert ezt a kék képernyőt (bios :D) én még nem láttam? Oh semmi különös, csak az adatbiztonságot, adtavédelmet erősítettük, így nehezebben tudják majd feltörni a gépeket. Ok, köszi, szia - mondtam a választ olan képpel, hogy ''tok jó csak mennyen már mert vissza akarom kapni a gépemet, hogy dolgozhassak és két percen belül úgyis elfelejtem még azt is hogy bennvolt a szobában''.
A poén az ott van, hogy az orrom előtt ütötte be a kódot, ami egyezett a gépre ragasztott azonosító betűkkel és számmal. LOL
C.
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Goddess of Victory:Nikke
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest