Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ez nem igazán van helyes így.
Még egy zenefonnak kikiáltott w800i is szerencsétlenül szól egy iPod-hoz képest... Szerintem a telefona arra való, hogy telefonáljunk vele, az mp3 lejátszó, meg arra, hogy mp3-at játhszunk le rajta. Nekem egy két gigása iPod Nano Black-em van (sztem ez jobban néz ki
) és mindig van rajta 7-800 mega hely, mert egyszereűen nem tudok összeszedni annyi olyan zenét, ami nagyon bejönne. Én sem vagyok elhűlve az mp3-tól, de jelenleg kevés jobb alternatva van a hordozható zenehalgatásra...
Az audifil-ekről annyit (én mások szerint konvergálok effelé), hogy a Pink Floyd-ot Bose-okon kell hallgatni, és téma lezárva
(jah, hogy senki nem kérdezte, na mind1) -
GP-Sz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) és mindig van rajta 7-800 mega hely, mert egyszereűen nem tudok összeszedni annyi olyan zenét, ami nagyon bejönne. Én sem vagyok elhűlve az mp3-tól, de jelenleg kevés jobb alternatva van a hordozható zenehalgatásra...
(jah, hogy senki nem kérdezte, na mind1)