Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
ki beszélt itt téglafonról 150 ezerért? mondjuk nem vagyok otthon a mobil piacon, de a SE k750 történetesen fele ennyibe kerül boltban, ha meg tudsz akciósan venni szolgáltatónál olcsóbb mint a nano. 1 gigás kártya bele boltban 20k, kéz alatt vagy használtan sztem 15k... meglepően jól szól, a gyári füles is egész jó, utcai használatra teljesen alkalmas. én meg pont abból indulok ki h a telefont ugye mindig hurcolni kell és akkor ha ez ki tud váltani egy másik ketyerét akkor 1el kevesebb cucc van a zsebemben amitől leesik rólam a gatya...
-
rumos14
nagyúr
bakker de meglovagoltátok ezt az audiofil EQ témát.
a hozzászólásom végén a smiley nem véletlen volt ott. ez a ''fúj EQ, ha állítok rajta akkor már nem azt hallom amit a zeneszerző a stúdióban megálmodott'' duma olyan hülyeség.
1. veszteséges tömörítésű zenékről van szó.
2. minden füles máshogy szól, tehát szerintem igenis baromi hasznos ha EQ buzerálással tudok állítani a hangzáson. azért szeretem az iAudio-t mert ott erre meg van a lehetőségem. ez ciki? szégyelljem magam azért mert nem flat EQ-val hallgatom a zenéimet, hanem adok rá sok magasat hogy a koss the plug ezáltal szebben szóljon?
mindenkinek további jó zenehallgatást kívánok
szerk: ja ez persze nem gpsz #21-ére a válasz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- EAFC 26
- Milyen széket vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- HDMI topic
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi