Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
ki beszélt itt téglafonról 150 ezerért? mondjuk nem vagyok otthon a mobil piacon, de a SE k750 történetesen fele ennyibe kerül boltban, ha meg tudsz akciósan venni szolgáltatónál olcsóbb mint a nano. 1 gigás kártya bele boltban 20k, kéz alatt vagy használtan sztem 15k... meglepően jól szól, a gyári füles is egész jó, utcai használatra teljesen alkalmas. én meg pont abból indulok ki h a telefont ugye mindig hurcolni kell és akkor ha ez ki tud váltani egy másik ketyerét akkor 1el kevesebb cucc van a zsebemben amitől leesik rólam a gatya...
-
rumos14
nagyúr
bakker de meglovagoltátok ezt az audiofil EQ témát.
a hozzászólásom végén a smiley nem véletlen volt ott. ez a ''fúj EQ, ha állítok rajta akkor már nem azt hallom amit a zeneszerző a stúdióban megálmodott'' duma olyan hülyeség.
1. veszteséges tömörítésű zenékről van szó.
2. minden füles máshogy szól, tehát szerintem igenis baromi hasznos ha EQ buzerálással tudok állítani a hangzáson. azért szeretem az iAudio-t mert ott erre meg van a lehetőségem. ez ciki? szégyelljem magam azért mert nem flat EQ-val hallgatom a zenéimet, hanem adok rá sok magasat hogy a koss the plug ezáltal szebben szóljon?
mindenkinek további jó zenehallgatást kívánok
szerk: ja ez persze nem gpsz #21-ére a válasz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- XPEnology
- RAM topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest