Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
DarkFater
üzenetére
Nem, nem maradok munka nélkül, sőt, ha tudni akarod, kifejezetten jó munkaerőnek számítok.

Igen, az én cégemnél is naplóznak, tudok róla. Csak az van, hogy ezt nem figyelik. Csak akkor nézik meg, ha valami baj történik. A kutya sem szól rám, ha én mondjuk egész nap az Indexet bámulom, amennyiben a MUNKÁMAT ELVÉGZEM.
Szerintem mocskos cég, amelyik nem így tesz, ilyennél nem is akarok, és nem is fogok dolgozni. Van az a fajta vezetőtípus, aki nem bírja elnézni, ha a másik tétlenkedik, őt csak a folyamatos munkavégzés érdekli. Ezzel a mentalitással csak azt érik el, hogy az ember szándékosan elhúzza a munkáját, lassabban dolgozik. Vajon ez a munkaadó például kiaadja az óránként járó 10 perc szünetet a dolgozóknak? (Ami ugye megjárja annak, aki monitort bámul egész nap.)
Magyarországon még a kapitalizmus sem olyan, mint Nyugat-Európában, itt evezős rabszolgának próbálják tekinteni a dolgozókat, s azt hiszik, hogy a fizetésért megvették az egész embert a munkaidő alatt. Hát a nagy lóf@szt!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest