- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Pé
senior tag
Jelen pillanatban nemhogy ijjent, de hansonlót se látni ...
Max. KT133-as lapot vehetsz ha még sietsz. Most telefonáltam végig a boltokat, mert akartam (én hülye) egy nagyobb gépet venni, merugyanishogy melóhoz.
Alaplapok között általában nincs semmi, és már nem is lesz januárig, videokártyák közt GF4 MX a maximum, prociban 2GHz, és ennyi... Winchester mar ket hete sem volt es egyebkent is mennyek a francba !
... ez van, annak ellenére október óta mindenki a karácsony áradatra készül ...
( azt csak zárójelben teszem hozzá hogy a boltok 60%-ban nem lehet kártyával fizetni. Tehát ha gépet akarsz, zsebrevágod azt a 3-400 rugót osz nosza ... )
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( -
Niquis
aktív tag
>Játék esetén is az ASUS és ABIT lapok mellett maximum néhol tud labdába rúgni >az Epox 8RDA+...
Bocs de ez egy baromság. Tized fps-ekkel vannak lemaradva egymástól! Azért ne állítsuk már be úgy, mintha ettől már az egyik töxar lenne, a másik pedig istencsászár! Persze ha valaki mindenáron úgy akarja látni hogy az *** a jó, akkor azt fogja látni hogy az a jó. Szóval szerintem nincs igazán rosszabb vagy jobb vétel a másiknál pusztán a teljesítmény alapján. Ami dönthet, az a felszereltség, az ár no és persze a márkaszimpátia, aminek valószínűleg igen meghatározó szerepe lesz. -
tocsa
senior tag
Nem olvastam a teljes tesztet, de igy elsore nem ertem, hogyha az ASUS es az Abit a leggyorsabb, az Abittal nincs SoundStorm device ID kavaras, es nyilvan q olcso, meg szokasos SoftMenu, tunningolhatosag, satobbi, akkor miert az Epox a gyoztes?
Esetleg AnandTech-en is vannak ilyen ''az Abit az szar'' nezetuek? -
Turmoil
senior tag
válasz
Satan-Claus #6 üzenetére
Ha lepakolod a kiegészítők árát, akkor kiderül, hogy nem is olyan sok.
3 rounded IDE...~9000
CBOX2..............~1000
Szolgáltatásait tekintve meg 35-öt megér:) -
Tiggr
tag
válasz
tothjozsef #3 üzenetére
5-10%, ami szerintem elég sok, ha azt nézed, hogy ez csak a chipset miatt van... Ez már szemmel látható különbség.
-
tothjozsef
aktív tag
5% ? Az bizony nem sok, bár nem is hittük hogy több lesz, ugye?
-
Szasza
tag
Sajnos Mo-n mindig egy lépcsővel le vagyunk maradva :O. Mire megjelenik az nivida nForce3 chip, talán nálunk is kapható lesznek az nForce2-re épülő alaplapok....:P.
-
thinice
csendes tag
Látott valaki már ilyen lapokat MO-n?
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest