Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Értettem én hogy az onnan mire vonatkozik. :) Tudom hogy van bios szerkesztésre való progi, csak eddig nem mertem használni. (de ha jól tévedek egy sima hex-editorral is bele lehet piszkálni a rom file-okba)
Először azt hittem, hogy a bios lementése nélkül akartad módosítani, és azért bosszankodsz mert nem megy. :)
Na mindenesetre azért sok sikert a kísérletezéshez! Majd számolj be, mire jutottál! Én azt hiszem maradok a sima 9800pro biosnál, ugyanis a kártyám eredetileg egy 9800 np, és a 3.3ns-os ramjaitól már a 392MHz is nagyon szép teljesítmény, nem hiszem hogy sokkal feljebb lehetne tornászni. -
Ragnar
tag
Ha BIOSt frissítesz legyen kéznél egy PCI - os vkártya , én már kétszer flasheltem el a BIOST a vkarimról , egyszer rossz flashelő programmal (Checksum error) , egyszer meg úgy , hogy CAS3 -as ramidőzítésen szinte semmit nem láttam a képernyőn , csak összevissza színes izéket.
Aktív témák
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest