Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
OFF
Kedves Viktor77!
Írtam neked egy szép hosszú kedves üzenetet, de a fórum motor hibájából kifolyólag úgy tűnik elveszett. De most már nem állok neki mégegyszer.
Na szóval a lényeg.
1. Nem, nem tudom ki az a Rudi. Csak azt tudom hogy igazságtalan, ha azt állítja csak az a valami ha 8000-et teper a zsuga 3dmark03-ban. (ez az érték agyon moddolt viedeokártyával, aranyárban mért ramokkal, és folyékony nitrogénbe áztatatott, vagy legalábbis qrva jól vízhűtött és 4GHz körül járatott procival érhető el. Vagy Athlon64-gyel amit szintén aranyárban mérnek mostanság)
2. Honnan gondolod, hogy tudod, hogy én mennyit 'konyítok' a videokártyákhoz? :F
Csak egy tipp: Ne a hozzászólások számából következtess.
Sajnálom ha megsértettem az érzéseidet, mélyen tisztelt, nagy tudású Rudi barátoddal kapcsolatban, de most nem volt igaza és a gizdázó stílusa is irritálólag hatott. Azzal hogy sértődötten véded nem segítesz neki.
ON
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest