Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
RayMckurt
csendes tag
Pont hétvégén csináltam meg egyik cimbinél az integrált cuccost hasonló problémával..
Hiába volt alaplapi cd, nem fogadta el, leszedtem netről a legújabb hozzávaló driver-t de mégsem.. Szívoztam vele fél órát miután fogtam magam és ráerőszekoltam a meghajtóprogit és voilá, működött!!
(ne win keressen rá a drájverra, hanem te add meg hardvert+ az útvonalat etc. neki) -
Bgs
senior tag
Hat az ugy kezdodott, hogy kihuztak egy csovet az uton keresztbe es eszkabaltak valami forgalom szamlalot, ami persze messze volt meg barmifele szamitogeptol. Aztan kovetkezo nagyobb munkajuk abbol allt, hogy elloptak egy opensource (akkor persze ez nem OSS volt, de ez egy masik tortenet) basic nyelvet, kicsit atirtak es eladtak jo penzert, persze levedettek. Ekkor jottek ra, hogy ez az ellopjuk, levedjuk, licensszel kiszipolyozzuk dolog tok jo biznisz es onnantol mar inkabb uzletemberre valt. (ld. pl. DOS megvasarlasa es folfuttatasa, marketing fogasok, stb.)
A MS nem attol lett sikeres, mert jo szoftvereket csinalt, hanem attol, hogy jol adta el. Szakmailag lehet oket utalni, de uzletileg nagyon nagyot alkottak
(Ok, voltak azok akik az egesz fizetos szoftver, licenszeles temat igazabol behoztak az IT szektorba). -
zenus
csendes tag
Amikor az én opsys-em lehl, azonnal búcsúzik tőlem. Ehhe.
A TV -tuner szerintem gond nélkül felmegy, de ezekkel a kütyükkel előfordul, hogy nem mindegy az illesztési (installálási) sorrend. Ügyesen kapcsold ki a gáz cuccokat installáld fel a kért anyagod, majd kapcsolgasd vissza azt, ami kell. Legjközelebb, ha valamit kikapsz a gépből szintúgy csak kapcsold ki, és nem leszel ilyen kellemetlen helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem felejt... Erre van kitalálva. Azt is megjegyzi, ha az átlagnál több sexoldalon jártál...

Lehet szeretni vagy nem szeretni de kár ezen vitázni és úgyse tud senkise csinálni vele semmit. Illetve tud nem használ win-t.