Hirdetés
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Vagy én vagyok vak, vagy.. Sehol nem látom, hogy az ATX-ben benne lenne a -5V igénye. Egyetlen egy helyen van a -5V karaktersorozat az egész PDF-ben, hogy ''Ha használva van, akkor legyen szíves a táp +-10%-os feszültséghatárokon belül szolgáltatni''. De sehol nem mondja azt, hogy kell..
A chip PCI 2.3 compilant, abban meg nincs -5V szintén, és ha kellene a chipnek, akkor meg hogyan lehetne compilant.
A lapnak (és a másik lapnak, amin van ez a chip) letöltöttem a maualját, és egy szó nincs róla, hogy kellene neki -5V.
Mondd már meg, honnan szedted ezt a ''kell neki -5V''-ot?
MOD: egyébként is technológiai öngyilkosság lenne a Creative részéről, ha olyan feszültséget igényelne, ami alapból nincs a számítógépben..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest