Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Bár ez a terület még ingoványos nekem, azért egy picit megpróbálok kötözködni :D (inkább csak saját okulásomra). Igaz, hogy a p4-ek fsb-je 400 és 533 mhz, de ez csak a 100 és a 133 mhz ''felpumpált'' változata vagyis 4 adat/órajel aminek csak spéci esetekben a NetBurst technológiával való együtmőködéssel van teljesítményfokozó hatása. Ellentétben az AMD 2X 133mhz-ével szemben, ahol a DDR adatátvitel miatt alakult ki ez a duplázott fsb. Namármost ha ennek a sok hülyeségnek amit leírtam van valami értelme abból az következik, hogy valószínűleg a P4-eknél sem fog nagyobb teljesítményt hozni a DDR400, mint az AMD-knél.
Ez persze már nem igaz a Hammer-re, lévén szegénynek még fsb-je sem lesz, viszont mire az kijön (remélem minnél hamarabb), addigra talán már DDR II-es szabvánnyal készült lapokba kerülnek.
Ha pedig ez egy oltári nagy baromság, akkor bocsi. Remélem egy Britney Spears fórumon sok szeretettel fogadnak majd engem :(
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest