- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Bár ez a terület még ingoványos nekem, azért egy picit megpróbálok kötözködni :D (inkább csak saját okulásomra). Igaz, hogy a p4-ek fsb-je 400 és 533 mhz, de ez csak a 100 és a 133 mhz ''felpumpált'' változata vagyis 4 adat/órajel aminek csak spéci esetekben a NetBurst technológiával való együtmőködéssel van teljesítményfokozó hatása. Ellentétben az AMD 2X 133mhz-ével szemben, ahol a DDR adatátvitel miatt alakult ki ez a duplázott fsb. Namármost ha ennek a sok hülyeségnek amit leírtam van valami értelme abból az következik, hogy valószínűleg a P4-eknél sem fog nagyobb teljesítményt hozni a DDR400, mint az AMD-knél.
Ez persze már nem igaz a Hammer-re, lévén szegénynek még fsb-je sem lesz, viszont mire az kijön (remélem minnél hamarabb), addigra talán már DDR II-es szabvánnyal készült lapokba kerülnek.
Ha pedig ez egy oltári nagy baromság, akkor bocsi. Remélem egy Britney Spears fórumon sok szeretettel fogadnak majd engem :(
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged