Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
ez badarság.
és a hozzáértőt megszivatjuk a prescottal? nesze kicsmadár, kapol a northwood helyet finom 31 lépcsős futiszalagot, és egy energiafalót, sebesség növekedést ugyan nem, de a +512k cache az pl. nagyon jól mutat, kell Neked.
Az Intel igen jó marketingben, és yól eteti a sznobokat. Ha az AMD képes lenne végre saját, über alles alaplapi csipkészletet kiadni, nem függene annyira a tajvani alaplap buheroktól, meglódulhatna a szekere, nemcsak az otthoni lúzerek körében.
Azért ha a celeron 256kb cache látenciája a negyede lenne a prescotténak ( esetleg a buszsáv a duplája...), akkor azé odavágna az 1 megának nemde? -
g@bo
nagyúr
nem gyártaná az intel, ha nem lenne igény.
azért megnézném a celerond procit a régi willamette p4 mellett mit teljesit, azonos órajelen persze.
egyébbként nem védem, csak nem értem minek fitymállnak emberek dolgokat, sokan -- bár hihetetlen --- igencsak régi gépekkel tolják, nekik a celeron is álom.
ennyi léért korrekt, akár játékra, akár munkára. ( nem dtp... office.
) -
g@bo
nagyúr
nem mindenki izzadja a pénzt.
érdekes, Én tudtam az xp 1700-al is kódolni, de a 3 gigás celka most nem elég.
ugyanmár.
lehet, hogy annak valóban nem, aki 10.000 forintos egérpadot nyúz, és az a gondja, milyen színben világit a thermaltake 100k huffos háza.
de ne ez legyen az etalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)