Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Fejtsd ki bovebben! nem tudom mire gondolsz pontosan. Az Inteles ujdonsag, az eleg vegyes fogadtatasra lelt. En hanyok tole, de ez az en privat megnyilvanulasom. Nem feltetlenul azert hanyok mer intel, hanem inkabb azert mert nem PPC. Raadasul a sok kis progi ami eddig megvolt az most futhat emulacios feluleten, a dual binarisok nagyobbak lesznek (bar gondolom nem jelentosen), de akkor is nagyon bena dolog, hogy eddik kivettem a vinyot a gepembol, beraktam egy tok mas Mac-ben, es szepen bebootolt, es minden mukodott. Most azert ehhez kepest eleg nagy szakadek lesz. Nem orulok neki. Mindez egy agyatlan piaci reszesedesert folyo harc miatt, ami mellesleg a ceg szempontjabol tok felesleges, mert igyis eleg sok hasznuk van. Felek hogy egy szar tomegcikke valik. Kar erte.,
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- NVidia CMP 90HX bányászkártya
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus Rog Ergo gamer szék
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest