Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
Jó dolog az orientation sensor, én is használom, de ...
faszom alljon neki tobbszaz nyaralasi fotot atnezni meg forgatgatni.
Gondolom azért fotózól többszáz képet egy nyaraláson, hogy utánna visszanézd őket, nem? Mert akkor mondjuk egy billentyűkombináció még csak belefér ha esetleg nem úgy áll a kép ahogy szeretnéd...Feel Good Inc.
-
őstag
PC-n történetesen egy egyszerű ingyenes képnéző program is tudja ezt, legalábbis én úgy vettem észre. Egy Cannon Powershot gépem van, és a képeket IrfanView nevű programmal nézem. Mindegyiket be szokta forgatni, legalábbis nekem eddig ilyen problémám nem volt. Aztán lehet hogy a kamera soft csinálja, nemtom. Minden esetre eddig nem volt ez nekem probléma.
-
747
senior tag
igen, de a dragabb Canon gepekben van orientation sensor, ami beleirja a kepbe, hogy allo vagy
fekvo helyzetbel volt-e a kamera a kep keszitesekor. EXIF formatumban kerul bele a metadata a
kepbe. szerintem marha jo es ALAP funkcio, faszom alljon neki tobbszaz nyaralasi fotot atnezni
meg forgatgatni. -
Obi-1
őstag
Meglepő, hogy a fényképezőgépeken tényleg milyen ritka az USB2.
De: az USB 2.0 gyorsaságát ugyan ki tudnám használni, ám a Canon S1 a kép orientációját állítólag csak akkor küldi át, ha a gépről töltöm le. Persze ez kamu is lehet, nekem még nem volt alkalmam kipróbálni. Különben meg ráérek, és nem kell 3MP-nél nagyobb képekkel vacakolnom.Only a Sith deals in absolutes.
-
747
senior tag
''Az író mindemellett megírja a jelenleg piacon lévő összes DVD-szabványt''
dual layer-rel mi a palya? -
twollah
nagyúr
Jo pofa kis hardware.
De mennyire fog fajni? -
Pompi
MODERÁTOR
Jópofa ötlet, bár én nem szeretném ki-be pakolni a CF kártyát a fényképezőgépből.
Miért?
Sajnos hiába van jóideje USB 2.0 a fényképezőgépekbe még csak most kezd beszivárogni. Van jópár 6-8 megapixeles gép ami csak USB 1.1-es. Így a gépen keresztül leolvasni a képeket nem kevés idő. Én egyébként 5 éve fotózok digitális géppel és volt már eddig 8 gépem, de mindegyiket külső olvasóval használtam. Igaz az első gép még nem is USB-s volt szóval annál szinte kötelező volt valami alternatív megoldás Akkor még a Smart Media kártyát floppy adapterrel használtam mert még az is sokszor gyorsabb volt, mint a gépen keresztül, pedig hát a floppy drive se a gyorsaságáról híres.Feel Good Inc.
-
őstag
Az nem egy életbiztosítás, ha a BTC gyártja az író részt is.
Legalábbis ha megmaradt az a jó szokása, hogy elég hamar elhalálozik, akkor kifejezetten kellemetlen. Anno volt nekem még egy 8x-es CD olvasóm kb 2 hétig. Aztán vagy 2 követte még de a végén meguntam és vettem egy lassabb Panát.
Ez annyira elvette a kedvemet a márkátol hogy azóta nem vettem. (Pedig jó régen volt ez a dolog.)
Aztán lehet hogy megemberelték magukat, bár erősen kétlem.
Amúgy az alap ötlet az tetszik. -
Obi-1
őstag
Tegnapelőtt láttam ilyet a MediaMarktban. Jópofa ötlet, bár én nem szeretném ki-be pakolni a CF kártyát a fényképezőgépből.
A memóriakártya-olvasó most akkor IDE, vagy USB felületen fut? (Ha jól értettem, az USB-t használja.)Only a Sith deals in absolutes.
-
Cane
őstag
jó kis cucc.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
dabadab
titán
Vajon mi lapulhat a belsejen? Pio A08? NEC 3500?...
Mindenesetre ez jopofa dolog, egy kicsit sajnalom, hogy a 3500-amban nincs ilyesmi.DRM is theft
-
Esmein
nagyúr
Ez a cucc mindent tud.
Vajon a leszakadt kabátgombomat visszavarrja ?...
Kár hogy sose használnám a kártyaolvasó részleget ha ilyet vennék."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenMediaVault
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest