Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
tudnátok segíteni, hogy a MicroComp-on kívül hol tudok venni PCI risert? (2-es kellene)
-
csimmasz
aktív tag
Nemtudom milyen alaplap pontosan ez a Pc partner mert semmi felirat nincs az alaplapon,egyébként nem az enyim haverom hozta hogy tegyem rendbe.
Amugy abit BE6-2 es alaplapommal nem voltam megelégedve, fél év után megmurdelt valami benne ,mert ahogy bekapcsoltam az udma-t lefagyogatott, anélkül meg valami 320-as flopit érzékelt állandoan holott nem is csatlakoztattam semmit. -
lazydog
addikt
-
hbbalint
aktív tag
''Mifelénk nemigen ismert a PC Partner név'' Lehet, hogy már nem mindenki emlékszik PC Partner-re, de bennem mély nyomot hagyott jópár éve, amikor csóró diákként P-100-ról váltottam P-II-re az áfa nélkül ''okosan'' beszerzett gépben az alaplap pár hét után elhalt.
A ''kereskedő'' meg nem akart megismerni.
A tied is hasonló eresztés lehetett, egész jól birta!
Az elhalt lapot végül egy alig használt Abit BH-6-ra cseréltem, ami azóta is folyemetosan megvan és muxik, pedig már akkor is szidták az abitot!! -
kovasz
senior tag
mennyibe keru egy ilyen?
[Szerkesztve] -
zotyesz66
őstag
Csak, hogy tisztán lássunk: PC Partner -> Sapphire
-
-
esteban
senior tag
... azt szeretnem tudni, hogy az ilyen - erdkes - dolgokat hol a feneben aruljak, mert nem eleg, hogy Magyarorszagon, de sem Malajziaban sem Shanghaiban nem lehet megvenni oket ... :|
-
anulu
félisten
jobban ismerem a PC Partner-t, mint szeretném. röviden így fogalmaznám meg a véleményem: ''Akkor inkább Asrock, pedig azt is annyira szeretem, mint varjú a rohadt tököt!''
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A ''kereskedő'' meg nem akart megismerni.
A tied is hasonló eresztés lehetett, egész jól birta!