Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
afterburner_ #58 üzenetére
Nos kissé felelőtlenül írtam. Mert akkor tudnék igazán felelős véleményt mondani, ha itt lenne előttem egy fullos PC, és egy ps3, valamint egy x360. Természetesen mindhárom optimális helyzetben, HDTV, No1 monitor stb. Akkor 100%-osan össze tudnám mérni őket.
A PC-t nem csak gamesért veszik. Nem, nem vennének bika gépet ha nem kellene játékra is, de nem csak ezért veszik. Számtalan külső periféria, és felhasználhatóság jellemzi. Amikor consolt veszel, veszünk, mi magunk vágjuk magunk alatt a fát. Bizony bizony, önként és dalolva adjuk fel szabadságunkat, és dugjuk fejünket a hurokba. Lesz! Sőt már van is olyan játék, ami nem jelenik meg a másik consolra. És ha te azzal is akarsz játszani, venned kell olyat is. Ahhoz nem lesz jó az eredeti vezérlő, veszel olyat is. Bővíteni akarod, veszel olyat is, meg olyat is, meg amolyat is. Hogyé is adja a Sony a RAM-ját? Hányingert keltő áron. Ma Egy 1GB-os SD kártya 6-7e Ft-nál tart beszerzési áron, ithon Magyarországon, a Tescoban vagy hol láttam 12K-ért kiskeráron méghozzá Kingmax volt. Jah, és az SD a legelterjettebb, és talán a leggyorsabb, nem csak Sonyba. Pontosabban oda semmiképp. A PC ''feltétel nélküli'' szabadságot jelent számomra. Egyedi igényeim szerint alakíthatom. A consol korlátozott, buta, semmi másra nem használható valami, (ne izéjjé mán, h. DVD-t is lehet vele nézni, meg mp3...) ami foglalja a helyet a polcomon. Nem mondom, h. a PC nem drága. De igen, pofátlanul drága az is, hisz ami ma 300e Ft, az 2 év múlva már felét sem éri. A consolok jobban tartják az árukat. Szép is lenne ha nem... A consol még valamit tud. Utolsó ilyen eszközöm, azt a néhány napos ps1 birtoklás leszámítva egy Nintendo64-es volt. Az akkor 81 éves nagymamámmal játszottam vele. Igazán jót mulattunk. Ő is tudott vele játszani. A maiakkal nyilván kevésbé. De ki vesz a családnak gépet? Kinek fordul meg a fejében, h. azért veszek ilyet, h. anyu, apu, és a kistesó is tudjon vele játszani? Én sem azért vettem anno, ez igaz, viszont számtalan barátom van akinek xbox-a van, használja, élvezi, de a PC-n meg kell neki mutatni hol a power gomb.
Tegye fel a kezét akinek van othon internete.
Tegye fel a kezét akinek van valamilyen consolja.
Tegye fel a kezét aki Multiban játszik.
Tegye fel a kezét az aki inkább a gép ellen játszik, mint multiban.
Tegye fel a kezét aki a PC-jén gép ellen játszik.
Tegye fel a kezét az aki inkább a gép ellen játszik, mint multiban.
És ez nem csak magyarországon van így. Az idejét sem tudom mikor játszottam utoljára gép ellen. Talán a MOHAA-val asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest