- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Mellesleg szükség van szerintem a HT-ra laptopokban is, mert különben ezt a 3.2 procit nem lehetne kihasználni. Így is nehéz lesz.
-
HEBI
senior tag
Nekem csak az nem tetszik, hogy az energiatakarékos mód az nekik azt jelenti, hogy ha nincs a 220-ba dúgva a gép akkor 1600-on megy. EZ szerintem átverés. A ''régi'' speedstep szerintem sokkal jobb volt, a teljesítmény függvényében határozta meg az órajelet, szépen kapcsolgatta a szorzót! Tehát a 220 nélkül is ment a maxon ha kellett!
-
Elrood
őstag
Heh?
Centrino egy elnevezés, ami magában foglalja a Pentium-M, (Banias mag, NetBurst technológiára épülő MOBIL környezetre tervezett proci, tehát NEM P4, NEM P3) az i855 csipkészletet, és az intel WiFi csipjét.
Tehát ha mondjuk egy gyártó nem az intel féle wifi-t használja akkor az a cég a terméket nem hívhatja centrinónak.
A hír MOBILE P4-ről szól. Tehát NEM CENTRINO. -
erdoke
titán
Nahát, ezek jó kis prociknak tűnnek. Ezek is beleférhetnek a Centrino szabályaiba?
Szerintem nem igazán épeszű, aki 2,8-asnál nagyobbat vesz, főleg a 3,2-es árát nézve.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged