Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Mellesleg szükség van szerintem a HT-ra laptopokban is, mert különben ezt a 3.2 procit nem lehetne kihasználni. Így is nehéz lesz.
-
HEBI
senior tag
Nekem csak az nem tetszik, hogy az energiatakarékos mód az nekik azt jelenti, hogy ha nincs a 220-ba dúgva a gép akkor 1600-on megy. EZ szerintem átverés. A ''régi'' speedstep szerintem sokkal jobb volt, a teljesítmény függvényében határozta meg az órajelet, szépen kapcsolgatta a szorzót! Tehát a 220 nélkül is ment a maxon ha kellett!
-
Elrood
őstag
Heh?
Centrino egy elnevezés, ami magában foglalja a Pentium-M, (Banias mag, NetBurst technológiára épülő MOBIL környezetre tervezett proci, tehát NEM P4, NEM P3) az i855 csipkészletet, és az intel WiFi csipjét.
Tehát ha mondjuk egy gyártó nem az intel féle wifi-t használja akkor az a cég a terméket nem hívhatja centrinónak.
A hír MOBILE P4-ről szól. Tehát NEM CENTRINO. -
erdoke
titán
Nahát, ezek jó kis prociknak tűnnek. Ezek is beleférhetnek a Centrino szabályaiba?
Szerintem nem igazán épeszű, aki 2,8-asnál nagyobbat vesz, főleg a 3,2-es árát nézve.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest