Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Mellesleg szükség van szerintem a HT-ra laptopokban is, mert különben ezt a 3.2 procit nem lehetne kihasználni. Így is nehéz lesz.
-
HEBI
senior tag
Nekem csak az nem tetszik, hogy az energiatakarékos mód az nekik azt jelenti, hogy ha nincs a 220-ba dúgva a gép akkor 1600-on megy. EZ szerintem átverés. A ''régi'' speedstep szerintem sokkal jobb volt, a teljesítmény függvényében határozta meg az órajelet, szépen kapcsolgatta a szorzót! Tehát a 220 nélkül is ment a maxon ha kellett!
-
Elrood
őstag
Heh?
Centrino egy elnevezés, ami magában foglalja a Pentium-M, (Banias mag, NetBurst technológiára épülő MOBIL környezetre tervezett proci, tehát NEM P4, NEM P3) az i855 csipkészletet, és az intel WiFi csipjét.
Tehát ha mondjuk egy gyártó nem az intel féle wifi-t használja akkor az a cég a terméket nem hívhatja centrinónak.
A hír MOBILE P4-ről szól. Tehát NEM CENTRINO. -
erdoke
titán
Nahát, ezek jó kis prociknak tűnnek. Ezek is beleférhetnek a Centrino szabályaiba?
Szerintem nem igazán épeszű, aki 2,8-asnál nagyobbat vesz, főleg a 3,2-es árát nézve.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Path of Exile 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest