- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Talán mert nem a backdoorral kapcsolatban írtam?
Volt egy vita, amiben ez is előkerült, és ráugrottál, mint kutya a koncra, végre egy téma, amiben ki lehet forgatni mások szavait
''NSA alázó'', ez tetszikAzt továbbra sem érted, hogy nem kijelentettem, csak mint lehetőséget mondtam, és azt sem fő érvnek, csak mellékesen. (Amúgy ha igaz lenne sem ''aláznám'' az NSA-t, hasonló helyzetben valószínű ugyan azt csinálnám. Sőt, rájuk nézve inkább az lenne a negatív, ha nem csinálták volna meg.)
Miért cáfoljam meg, hogy a linuxban nincsenek szándékos hibák? Én sosem állítottam az ellenkezőjét, csak azt, hogy egy ilyen hiba könnyebben észrevehető. Én nem veszek magamra minden a linux felé irányuló negatív kritikákat, mert nem vagyok os-fanatik, csak használom, ellenben veled. (Érdekes, a legnagyobb fanatikus idióták első érve a másikra, hogy a másik oldal fanatikusa. Mindez persze brilliánsan levezetve egy aláírásból.)
K****ra unatkozhatsz, hogy még mindig ezen rágódsz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest