Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalboy
senior tag
Az Abit mindig is a tuningosok lapja volt! Nem kellene tehát összehasonlítani az Ecs eladásaival! Az Ecs olcsó lapokat gyárt amit irodákba szánnak és nem kérdés, hogy sokkal többet adnak el belőle!
Ez olyan mintha azt mondanánk a BMW M3-as szarabb mint a Suzuki Swift, mert abból sokkal kevesebbet adnak el!
-
Digitalboy
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Szerintem meg az összes többi gyártónak is vannak rossz szériái és megdöglött lapjai! Most úgy beszéltek, mintha csak az Abit lapok halnának be!
-
Digitalboy
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Az igaz, hogy volt egy időben hibás széria belőlük!!!
-
Digitalboy
senior tag
Hát nekem eddig csak Abit lapjaim voltak, és soha nem nyiffant ki egyik sem!! Sőt, nagyonis meg voltam elégedve velük! Lehet csak nekem volt szerencsém? Azért a köv. lapom is nagy valószínűséggel Abit lesz!

Új hozzászólás Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi